SERVICII DE PROIECTARE SI MONTAJ CAMERE VIDEO CONSTANTA

 

Pentru vizualizarea Kiturilor de supraveghere video  apasati AICI 

  In momentul de fata, cererile pentru montajul camerelor de supraveghere video cunosc o panta ascendenta, indiferent de tehnologia pe care aceste echipamente o abordeaza. Dezvoltarea continua a mediului privat de afaceri si necesitatea respectarii normelor de siguranta in spatiile publice sunt premisele care au stat la baza cererii tot mai mari de servicii profesionale de montaj.

 

Astfel, indiferent daca sunteti proprietarul unei cladiri industriale ori comerciale, a unui simplu depozit local sau sunteti administratorul unui spatiu cu destinatie publica, calitatea serviciului de montaj camere de supraveghere trebuie sa fie pe lista dumneavoastra de prioritati.

 

Exceptand traficul intens dintr-un astfel de spatiu, dar si accesul dificil de controlat al publicului larg, instalarea profesionala a camerelor de supraveghere trebuie sa ofere eficienta sistemelor existente in acel perimetru. Doar prin intermediul acestui serviciu randamentul camerelor de supraveghere va fi unul constant, mentinand  persoanele rau intentionate la distanta.

 

Montaj camere de supraveghere in judetul Constanta

 

Serviciul de montaj camere supraveghere Constanta presupune experienta, atentie la detalii si profesionalism din partea companiei careia ii este inmanata aceasta sarcina. Echipa Sc. Universal Instal Security SRL detine o experienta vasta in domeniul securitatii, atat in cadrul proceselor de proiectare, cat si la nivelul comercializarii de sisteme si accesorii pentru supravegherea video a spatiilor si proprietatilor publice sau private.

 

Sc Universal Instal Security SRL ocupa o pozitie fruntasa in aria judetului Constanta, unde serviciul nostru de montaj camere de supraveghere Constanta este apreciat prin prisma profesionalismului, eficientei si promptitudinii. De altfel, garantia acestui serviciu se extinde la o perioada de douasprezece luni, astfel incat dumneavostra sa aveti siguranta unei interventii care respecta cele mai inalte standarde de calitate.

 

Firma noastra detine in portofoliul propriu intregul ansamblu de certificari si autorizatii necesare pentru ca serviciile de montaj puse la dispozitie sa fie in conformitate cu normele legale. Astfel, din punct de vedere legislativ, suntem un operator de incredere pentru clientii care doresc sa fie siguri de corectitudinea procesului de montaj, fara a risca sa fie supusi sanctiunilor prevazute in legea 333/2003.

 

Conform statisticilor de actualitate, protejarea prin intermediul camerelor de supraveghere reprezinta o alternativa tot mai apreciata de proprietarii autohtoni, initiativa de a monta astfel de echipamente reprezentand o alegere care ii descurajeaza pe hoti. Nicio persoana rau intentionata nu poate risca sa apara in imaginile surprinse de un astfel de echipament, cadrele imortalizate fiind considerate probe viabile in contextul unui proces. Bineinteles, intr-o astfel de circumstanta vor fi luate in calcul doar imaginile surprinse pe camerele de supraveghere montate in conformitate cu prevederile legale, de catre o echipa de specialisti ce beneficiaza de toate autorizatiile aferente.

 

Nu doar riscurile evidente ale lacunelor de securitate ridica probleme proprietarilor, ci si gandul ca nu detin instrumentele necesare pentru a-si monitoriza locuintele sau spatiile profesionale de la distanta. Compania noastra este specializata in montajul tuturor tipurilor de camere pentru supraveghere, oferind sprijinul sau tuturor locuitorilor din judetul Constanta care doresc sa isi monitorizeze casele si afacerile de la distanta.

 

Acest lucru se realizeaza foarte usor prin intermediul setarilor efectuate DVR-ului si router-ului. De asemenea, toate setarile care permit accesul la inregistrarile video pot fi puse la dispozitie de personalul nostru specializat, dumneavoastra necesitand doar o conexiune la internet pentru a putea accesa instant imagini din perimetrul supravegheat.

 

Scopul nostru este acela de a raspunde afirmativ tututor cerintelor provenite din partea clientilor, iar din aceasta cauza oferim montaj camere de supraveghere in Constanta pentru blocuri, birouri, spatii comerciale, sali de joc sau zone rezidentiale.