Prezentare camere IP

Prezentare camere IP

Camera de supraveghere IP este cea mai înaltă tehnologie de securitate datorită rezoluţiilor video mari, de până la 5 megapixeli care oferă imagini HD şi FULL HD pentru fiecare nevoie și buget, cameră de supraveghere IP oferă o calitate mai bună a imaginii, ușor de implementat într-o rețea locală sau prin internet, folosind înregistrare video de la distanță și monitorizare de la distanță.

Tipuri de camere IP de supraveghere:

Camere video  IP cu fir:

                     Bullet                                                      Dome 

                  

Camere IP wireless (CUB, Dome)

        


Camere video IP SpeedDome cu PTZ (Pan/Tilt/Zoom), tradus în romană: rotire, înclinare, apropiere.   


Camerele de supraveghere IP pot înregistra, pe card de memorie SD, NVR/NAS sau PC/laptop si pot fi setate sa inregistreze la detectie de miscare, dupa ceas sau continuu. 

Cum funcţionează o cameră IP ?
O cameră IP se conectează direct la router-ul de acasă și transmite date prin intermediul rețelei. O cameră IP nu necesită neapărat şi o conexiune la internet, se conectează la rețea la fel că o imprimantă sau alte dispozitive de rețea. Unitate de inregistrare gasiti AICI


Avantajul camerelor IP este că semnalul video rămâne în format digital de-a lungul întregului proces de transmitere de la cameră la rețea, menținând în calitate extrem de ridicată a semnalului video și de a asigura integritatea datelor. De asemenea camerele IP permit vizualizarea live de la distanţă, fără a necesita o unitate de înregistrare.

Alimentarea camerelor IP

Multe camere IP au o caracteristica Power Over Ethernet (PoE), care vă permite să alimentați camera IP prin cablu de rețea. În cazul în care camera de supraveghere IP nu are PoE, va trebui să utilizați un cablu de alimentare separat.


Compresia H.264 transmite imagini de înaltă calitate, la aceeași rată ca și MPEG4. Raportul de compresie mai mare de H.264 reduce lățimea de bandă și de stocare, păstrarea fișierelor in dimensiuni mici și ușor de gestionat. Camere IP transmit video, audio, comenzi PTZ și POE - un singur cablu de rețea, reducând costurile dvs. de cablare

Leave a reply