Camera de supraveghere wireless, solutia pentru siguranta ta

Camera de supraveghere wireless, solutia pentru siguranta ta

Cu abilitatea de a le plasa oriunde in casa fara a va ingrijora de fire, camerele wireless au devenit extrem de populare. Exista o serie de avantaje pentru a avea o camera wireless, inclusiv instalarea simpla, flexibilitatea si eficienta costurilor. Aici sunt 5 beneficii specifice dispozitivelor wireless.


1. Nu exista cabluri


Cel mai evident beneficiu este ca nu exista cabluri de care trebuie sa va faceti griji. Acest lucru va permite sa plasati aparatul foto in orice loc doriti fara sa va faceti griji cu privire la conectarea acestuia la o priza. De asemenea, este mult mai usor sa va ascundeti daca il utilizati pentru masuri de securitate. Nu exista nimic care sa atraga atentia asupra existentei unei camere de securitate ca un fir negru mare, care atarna pe perete.


2. Instalare usoara


Pentru multe camere de securitate trebuie sa gauriti peretele pentru a finaliza procesul de montaj. Desi este posibil sa nu fie sarcina cea mai dificila, poate fi nevoie de mult timp pentru a o pune in functiune. Cu o camera wireless, instalarea este extrem de usoara si puteti regla camera in orice directie alegeti.

3. Flexibilitate


Exista o crestere a flexibilitatii trecuta in avantajul unei camere wireless. Puteti plasa camera oriunde doriti. Programati-o intr-o gama larga de setari si mutati-o fizic intr-o locatie diferita, fara sa va mai ocupati de cabluri. Va poate salva de o multime de dificultati in manevrare, caci poate fi plasata in locuri inalte sau mai greu accesibile. 

4. Receiver


Receiver-ul camerelor wireless poate fi situat in intervale de distanta de la sapte sute de metri pana la zece kilometri departare de camera principala fara fir. Distanta va depinde numai de tipul camerei pe care o achizitionati. Exceptand distanta, receiver-ul primeste date chiar daca intre cele dispozitive exista opt pereti. Aceasta specificatie include trecerea prin cele mai solide obiecte cum ar fi lemn, sticla, plastic, metale si alte lucruri de aceasta natura.


5. Mai putin costisitoare


Deoarece este fara fir, de obicei exista mai putine instrumente si accesorii care vor fi necesare. Acest lucru va va permite sa economisiti bani pe accesorii si sa platiti strict pentru o camera performanta.

Atunci cand achizitionati o camera wireless, exista o serie de beneficii pe care le veti putea observa inainte si dupa achizitie. 

Leave a reply