Tot ce trebuie sa stii despre un kit de supraveghere video de exterior

Tot ce trebuie sa stii despre un kit de supraveghere video de exterior

Alegerea unui sistem de supraveghere bun trebuie sa se faca tinand cont de preferintele clientului in materie de calitate a imaginii, a dimensiunii spatiului de stocare, a timpului rezervat pentru pastrarea informatiei, dar si a posibilitatii accesarii.

 

Pentru a fi declarat bun, un kit excelent pentru supraveghere trebuie sa vina la pachet cu o serie de dotari nu exceptionale, dar de bun simt, care sa il ajuta sa ramana in topul preferintelor clientilor din toata lumea.

 

Care sunt dotarile unui kit de supraveghere video bun?

 

Rezolutie – aceasta trebuie sa fie HD sau FULL HD . De ce? Pentru ca in cazul in care te confrunti cu un jaf sau orice actiune de acest fel, ai nevoie de imagini clare, care sa iti spuna exact cine este faptasul. Daca tu dispui de un sistem dotat cu camere care nu redau clar imaginea, iti va deveni destul de greu, daca nu chiar imposibil sa determini cine a comis fapta. Rezolutia o gasim exprimata in pixeli, astfel ca va trebui sa alegem un produs cu un numar cat mai mare de pixeli.

 

Spatiu de stocare ( Hard Disk ) – ca si in cazul rezolutiei, si acesta trebuie sa fie cat mai mare. Este adevarat ca aici depinde foarte mult si de necesitatile clientului, insa, in general, acesta are nevoie de un spatiu mare de stocare, care sa inmagazineze imaginile preluate de la toate camerele de supraveghere.

 

Redarea imaginilor – aceasta trebuie sa poata fi accesata de la distanta. Detinatorul sistemului trebuie sa aiba capacitatea de a accesa imaginile in timp real, de oriunde. Astfel, el nu este nevoit sa se deplaseze pana la fata locului pentru a controla activitatea din momentul respectiv sau din ziua respectiva. Imaginile trebuie sa fie disponibile si pe telefoane, dar si pe tablete, astfel ca proprietarul nu este nevoit sa poarte tot timpul un laptop cu el. Aceasta optiune nu face decat sa creasca nivelul de securitate si flexibilitate. Puteti gasi oferte la kituri de supraveghere video in magazinele online specializate.

 

Senzori de miscare – un kit de supraveghere video bun nu este acela care functioneaza tot timpul, ci acela care detecteaza miscarea si porneste automat, exact in acel moment. In felul acesta, proprietarul economiseste si spatiu de stocare dar si curent electric. De aceea, achizitionarea unui astfel de kit reprezinta o decizie benefica pentru bugetul familiei sau al companiei.

 

Iluminator  infrarosu – aceasta optiune este special setata pentru timpul noptii. Toata lumea stie ca noaptea se petrec cele mai multe jafuri, hotii bazandu-se tocmai pe faptul ca, fiind intuneric, va deveni destul de greu pentru proprietari sa ii recunoasca. Senzorul infrarosu permite camerelor de supraveghere sa surprinda miscarea si pe timpul noptii si sa redea imagini clare, care sa furnizeze identitatea faptasului.

 

Cei care sunt in cautarea solutiei ideale pentru casa sau afacerea lor, nu trebuie decat sa tina cont de aceste optiuni, care nu trebuie sa lipseasca atunci cand vorbim despre un produs bun, de calitate. 

HDsupraveghere.ro,  sisteme de supraveghere complete  configurate sau le configuram special pentru tine , montaj pentru sisteme de supraveghere  in Jud. Constanta ,  Consultanta gratuita la montaj si configurare 0774 081 630 

Leave a reply