HDD WD Purple 4TB, 5400rpm, 64MB cache, SATA III Mărește

HDD WD Purple 4TB, 5400rpm, 64MB cache, SATA III

WESTERN DIGITAL

wd40purz

Produs nou

528,00 lei cu TVA

443,70 lei fără TVA

HDD intern WD, 3.5", 4TB, PURPLE, SATA3, IntelliPower (5400rpm), 64MB, Surveillance HDD

HDD intern WD, 3.5", 4TB, PURPLE, SATA3, IntelliPower (5400rpm), 64MB, Surveillance HDD

WD Purple

Alegeti o unitate care este proiectata si conceputa pentru supraveghere atat acasa cat si la locul de munca si care ofera linistea obtinuta doar de la un hard de supraveghere de clasa. 
 


Alegerea inteligenta pentru supraveghere.

Stocarea cu ajutorul HDD-ului WD Purple Survillance ofera tehnologia exclusiva ALLFrame pentru a va aduce  fiabilitate premium si tihna atunci cand instalati un sistem de supraveghere acasa sau la locul de munca. Upgrade-urile exclusive pentru firmware conlucreaza cu ATA streaming pentru a reduce erorile pixelilor si intreruperile video care apar atunci cand hard-urile pentru desktop sunt utilizate incorect ca medii de stocare pentru sistemele de supraveghere.

 WD Purple Surveillance este construit pentru o functionare continua, 24/7, pentru sisteme de supraveghere HD care folosesc pana la 8 unitati hard si 32 de camere.

 


Performante imbunatatite.


ALLFrame - Impreuna cu streaming-ul ATA, AllFrame reduce pierderile de frame-uri video, imbunatateste redarea video si creste numărul de discuri. WD Purple include upgrade-uri exclusive de firmware pentru o redare video imbunatatita si pentru a minimiza intreruperile in cadrul unui sistem de supraveghere.

IntelliSeek Technology -  intrucat consumul de energie joacă un rol crucial în sistemele de supraveghere ce sunt mereu functionale, tehnologia IntelliSeek calculează vitezele optime pentru volumul de munca al sistemului. Această tehnologie reduce consumul dispozitivului, zgomotul si vibratiile produse.

 

Stocare4TB
TipHDD

Scrieţi o recenzie

HDD WD Purple 4TB, 5400rpm, 64MB cache, SATA III