HDD WD New Purple 2TB SATA3 IntelliPower 64MB 3.5 inch wd20purz Mărește

HDD WD New Purple 2TB SATA3 IntelliPower 64MB 3.5 inch wd20purz

WESTERN DIGITAL

wd20purz

Produs nou

345,00 lei cu TVA

289,92 lei fără TVA

HDD SATA 6GB/S 2TB  64MB  WD20PURX din seria AV-GP Purple (sunt hard disk-uri special concepute pentru sisteme de supraveghere video).

WD Purple

Alegeti o unitate care este proiectata si conceputa pentru supraveghere atat acasa cat si la locul de munca si care ofera linistea obtinuta doar de la un hard de supraveghere de clasa. 
 


Alegerea inteligenta pentru supraveghere.

Stocarea cu ajutorul HDD-ului WD Purple Survillance ofera tehnologia exclusiva ALLFrame pentru a va aduce  fiabilitate premium si tihna atunci cand instalati un sistem de supraveghere acasa sau la locul de munca. Upgrade-urile exclusive pentru firmware conlucreaza cu ATA streaming pentru a reduce erorile pixelilor si intreruperile video care apar atunci cand hard-urile pentru desktop sunt utilizate incorect ca medii de stocare pentru sistemele de supraveghere.

 WD Purple Surveillance este construit pentru o functionare continua, 24/7, pentru sisteme de supraveghere HD care folosesc pana la 8 unitati hard si 32 de camere.

 


Performante imbunatatite.


ALLFrame - Impreuna cu streaming-ul ATA, AllFrame reduce pierderile de frame-uri video, imbunatateste redarea video si creste numărul de discuri. WD Purple include upgrade-uri exclusive de firmware pentru o redare video imbunatatita si pentru a minimiza intreruperile in cadrul unui sistem de supraveghere.

IntelliSeek Technology -  intrucat consumul de energie joacă un rol crucial în sistemele de supraveghere ce sunt mereu functionale, tehnologia IntelliSeek calculează vitezele optime pentru volumul de munca al sistemului. Această tehnologie reduce consumul dispozitivului, zgomotul si vibratiile produse.

 

Stocare2TB
TipHDD

Scrieţi o recenzie

HDD WD New Purple 2TB SATA3 IntelliPower 64MB 3.5 inch wd20purz