Camere Hikvision HDTVI  

Conține 82 produse.
Se afişează 1-82 din 82 articole

Industria securitatii civile din toata lumea a inceput sa produca module specializate HD si Full HD pentru a raspunde cererilor pietei sistemelor de supraveghere. In acest fel au aparut tehnologiile de inalta clasa, prezente in acest moment pe piata internationala.

Imaginile de calitate superioara domina era 4G, ce a schimbat intreaga viziune a oamenilor despre viata. Acesta este principalul motiv pentru care dezvoltatorii si distribuitorii de solutii de supraveghere investesc anual sume considerabile pentru sprijinirea si imbunatatirea acestor sisteme. Functii precum cele de sprijin, de compensatie sau de contrast sunt cele mai puternice de pe piata, in momentul actual.

HDTVI sau High Definition Transport Interface Video este o tehnologie ce domina piata internationala a sistemelor de supraveghere si presupune existenta unui cablu coaxial pentru realizarea transmisiei de date. Are capacitatea de a sustine rezolutii de 720P/1080P, redand astfel imaginile la calitate superioara. Semnalul audio este de asemenea generat cu ajutorul aceluiasi cablu, captand undele sonore pe o distanta de 500 de metri.

Tehnologia a fost dezvoltata de Techpoint, in anul 2012 si a fost distribuita ulterior catre producatori chinezi, precum Hikvision sau HanBang, care s-au folosit de ea pentru realizarea de noi produse de interes international.

Semnalul analogic poate fi foarte usor convertit in semnal digital, aspect ce contrubuie la extinderea distantei de transmisie a semnalelor. Prin intermediul acestei tehnologii, gradul de stocare alcatuit din imagine si sunet este redus.

Calitatea semnalelor redate cu ajutorul unor camere HDTVI este remarcata atat prin capacitatea de transmisie, cat si prin usurinta de actualizare si imbunatatire a sistemului analogic existent.

Avantajele dotarii cu echipamente HDTVI

Solutia are un modul de instalare foarte usor de utilizat si genereaza costuri reduse. Distanta de transmisie redata, atat la nivel video, cat si la nivel sonor poate atinge pragul de 500 de metri, aspect esential in special in cazul utilizarii de catre persoanele juridice, pentru intreprinderi sau companii de mari dimensiuni. Compatibilitatea cu alte sisteme este ridicata, astfel ca orice utilizator poate sa conecteze un sistem analog traditional cu o camera HDTVI sau cu una IP.

De ce sa alegeti camere HDTVI ?

Aceste sisteme furnizeaza imagini clare, foarte apropiate de realitate, unde inclusiv culorile capata aspectul ideal. Comparativ cu celelalte sisteme, aceste camere HDTVI ofera cea mai mare distanta de transmisie.

In ceea ce priveste raportul calitate-pret, cu cat competitia este mai mare, cu atat produsele vor deveni mai bune, iar preturile mai mici. Specialistii asteapta ca aceasta tehnologie sa devina cea mai utilizata si mai apreciata la nivel mondial.