Accesorii supraveghere video 

Conține 17 produse.
Se afişează 1-17 din 17 articole

Gama noastra de accesorii pentru montarea sistemelor de supraveghere video include produse necesare atat pentru instalarea dispozitivelor IP sau analog, cat si pentru unitatile de tip NVR si DVR. Este vorba despre o varietate de modele de cablu coaxial, hard disk-uri, alimentator sau switch si microfoane cu preamplificare.

Astfel, ne propunem sa preintampinam nevoile clientilor in ceea ce priveste inlocuirea pieselor sau montarea unei aparaturi de monitorizare noi. Accesoriile noastre sunt menite sa imbunatateasca functiile si sa asigure rezultate optime atat in ceea ce priveste camerele wireless, cat si modelele conectate prin cablu. Toate acestea asigura legatura dintre dispozitivele de supraveghere video si unitatile de stocare a datelor. Mai mult, daca apare necesitatea unor extensii sau modificari, gama noastra de accesorii pentru supraveghere video va sta la dispozitie cu solutii pentru fiecare problema.

Majoritatea modelelor de accesorii se adapteaza atat pentru camere de tip analog HD, cat si pentru cele IP, avand o configuratie ce permite tranzitia de la un sistem la altul.

Pentru a permite o alimentare suplimentara a dispozitivelor de tip IP si pentru a extinde reteaua de conexiune a camerelor fara sa fie nevoie de montarea unor cabluri electrice sau prize in plus, solutia ideala consta intr-un switch cu mai multe porturi PoE si RJ45.

Cat pentru atasarea unei functii audio, recomandam microfonul cu conector RCA, ce functioneaza in baza unei mufe de alimentare 12V si care se poate conecta prin mai multe tipuri de cablu. Este potrivit atat pentru unitatile de tip DVR, cat si pentru unitatile de tip NVR.

Pentru a face conexiunea intre camerele de supraveghere video si sistemul de stocare aveti nevoie de un Video Balun. Acesta este indispensabil in functionarea completa a unui sistem de monitorizare si este un modul ce permite transmisia de semnal HDTVI, AHD sau HDCVI  de la distanta, pe cablu UTP sau FTP, modele pe care le gasiti chiar in oferta noastra. Alternativa consta intr-un Video Balun cu surub, care permite o distanta de transmisie de pana la 300M color si este disponibil intr-un set ce contine doua bucati.

Pentru a eficientiza stocarea de date, punem la dispozitia clientilor nostri si variante de hard disk compatibile cu ambele tipuri de unitati. Dimensiunile variaza intre 1 TB si 2 TB.

De asemenea, pentru locatiile cu monitorizare ampla, recomandam o sursa de alimentare configurata pentru cel mult 12 camere de supraveghere. Capacitatea acesteia este de 12 V 10 Amperi. Pentru spatiile restranse, cea mai buna alegere o reprezinta un alimentator 12 V 2 Amperi, cu o capacitate restransa, dar eficienta pentru kiturile obisnuite de monitorizare.