Pachet 3KW ON GRID Monofazat Canadian Solar si Growatt si Smart Meter Growat inclus

Previous
Next
0/5

Descriere

  • 11 panouri Canadian SOlar 275W
  • 1 Invertor Growatt 3KW monofazat
  • Pentru acest produs se percepe o taxa suplimentara de transport
  • Montajul se face doar de personal autorizat
10.502,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

MIC 3000-TL-X este un invertor destinat pentru a fi utilizat cu instalatii solare rezidentiale. Acesta este simplu de instalat si poate fi controlat direct de pe aplicatia mobila, sau de pe display-ul integrat.

Pentru acest produs se percepe o taxa suplimentara de transport care se va comunica ulterior in functie de localitatea de livrare

Acest model de invertor se conecteaza la reteaua de curent Monofazic (220V) si poate fi utilizat de catre prosumatori pentru a vinde curent in reteaua nationala.

Invertorul are multiple protectii electrice integrate, iar carcasa acestuia este compacta, inchisa etans, fiind cotata cu indexul de protectie IP65.

 

Noile module Quartech CS6K-275M de la Canadian Solar au ridicat semnificativ standardul de eficiență a modulelor în industria solară. Ei au introdus tehnologia inovatoare cu patru celule de bare, care demonstrează o putere mai mare și o fiabilitate mai mare a sistemului. La nivel mondial, clienții noștri au îmbrățișat următoarea generație de module pentru performanța lor excelentă, fiabilitatea superioară și valoarea sporită.

Canadian Solar se angajează să furnizeze produse solare de înaltă calitate, soluții și servicii pentru sisteme solare clienților din întreaga lume. În calitate de producător de top de module solare și dezvoltator de proiecte fotovoltaice, cu aproximativ 10 GW de module de calitate premium implementate în întreaga lume din 2001, Canadian Solar Inc. (NASDAQ:CSIQ) este una dintre cele mai bancabile companii solare din lume.

Randament energetic mai mare și ROI mai rapid - Eficiență excelentă a modulului de până la 16,50%. Toleranță pozitivă la putere de până la 5W. Performanță remarcabilă la iradiere scăzută (96,5%). Evaluare PTC lider în industrie de până la 96,50% pe 60 de module de celule.

Fiabilitate sporită a sistemului și investiție sigură - Stabilitate îmbunătățită a performanței sistemului cu tehnologie rezistentă la PID. Fiabilitatea sistemului pe termen lung cu cutia de joncțiune IP67. Cadru robust pentru a susține o sarcină de 5400 Pa. Ceață de sare, amoniac și rezistență la nisip, se aplică pe litoral, fermă și deșert. Sistemul de management al calității industriei auto (ISO16949) la modulul nostru proces MFG pentru a asigura calitatea produsului.