Sisteme Alarma 

Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Sistemul de alarma reprezinta un element care nu trebuie sa lipseasca din locuinta. Siguranta si securitatea sunt lucruri esentiale, carora oamenii trebuie sa le acorde o atentie deosebita. Utilizarea acestor sisteme de alarma este simpla, astfel ca specialistii recomanda achizitionarea unui kit complet.

 

Caracteristici

 

Protectie – acest sistem contribuie la asigurarea securitatii unei locuinte sau unei cladiri de birouri. Avand acest sistem instalat, proprietarii nu trebuie sa isi mai faca griji in legatura cu siguranta cladirii. Sistemul are atat functie de preventie, cat si de combatere a posibilelor infractiuni care pot avea loc.

 

Raza de acoperire – aceasta este determinata in functie de dimensiunea spatiului ce urmeaza sa fie protejat. In cazul in care dispuneti de o cladire de birouri, va trebui sa alegeti sisteme alarma cu acoperire mare, la care sa adaugati toate accesoriile de care aveti nevoie.

 

Monitorizarea se poate face prin intermediul unei linii telefonice, dar si printr-un dispozitiv dotat cu GSM/ GPRS.

 

Ofera protectie 100% - mecanismul functioneaza la capacitate maxima, astfel ca este un partener de incredere in lupta impotriva celor care vor sa intre fara permisiune pe proprietatea dumneavoastra.

 

Versatilitate – sistemul este foarte usor de manevrat. Utilizatorul este nevoit doar sa seteze codul de securitate atunci cand intra si cand iese din cladire.

 

Componente sisteme de alarma 

 

Centrala de alarma – este panoul de control care inmagazineaza informatiile primite de la detector, senzori si alte accesorii. Aceasta este plasata de cele mai multe ori intr-un loc ferit, la care nu are acces nimeni si care o face greu de remarcat. Dispozitivul nu trebuie sa intre in contact cu temperaturi prea scazute, prea ridicate sau cu umezeala.

 

Tastatura de comanda – se foloseste pentru a arma, dezarma sau programa sistemul de alarma. Ideal este ca aceste accesorii pentru sisteme de alarma sa fie pozitionate cat mai aproape de usa, astfel incat temporizarea sa fie una cat mai mica.

 

Senzori de miscare PIR – sunt dotati cu tehnologie infrarosu, ce reactioneaza la schimbarile de temperatura. Acestia inregistreaza orice fel de miscare si trimite semnale catre centrala de alarma, generand pornirea semnalului sonor. Numarul de senzori este direct proportional cu dimensiunea incaperii ce este asigurata.

 

Accesorii – in aceasta categorie se gasesc sirenele care emit semnale sonore ce anunta ca senzorul de miscare a detectat o activitate neobisnuita, dar si acumulatorii pentru centrala sau pentru sirena de exterior.

 

Kit-ul de alarma este solutia ideala pentru locuinta dumneavoastra, pentru ca este usor de utilizat si este alcatuit din componente de cea mai buna calitate. Pachetul complet este alcatuit din centrala de alarma, o tastatura performanta, senzorii de miscare si accesoriile complementare. Puteti opta atat pentru sistemele montate pe fir, cat si pentru sistemele care valorifica tehnologia wireless.

 

Modelele regasite in catalogul online HD Supraveghere au preturi care pornesc de la 82 de lei si ajung pana la 1.560 de lei, pentru un kit de sisteme alarma complet. Puteti alege dintr-o gama variata de produse, special create pentru a contribui la siguranta si securitatea dumneavoastra.