Kit supraveghere complet, 4 camere Full HD, stocare 1 Terabyte, AI, GATA DE INSTALARE, KITSAF2MPEXT-P-TW Mărește

Kit supraveghere complet, 4 camere Full HD, stocare 1 Terabyte, AI, GATA DE INSTALARE, KITSAF2MPEXT-P-TW

Safer

KITSAF2MPEXT-P-TW

Produs nou

1 249,00 lei cu TVA

1 049,58 lei fără TVA

  • Kit cu 4 Camere Full HD
  • Toate accesoriile incluse
  • Functie de recunoastere faciala
  • Detectare miscare inteligenta
  • Vizualizare de pe telefon
  • Stocare de 1000 GB inclusa
  • 60 de luni garantie pentru camere si DVR!

Acest kit include tot de ce aveti nevoie pentru a face un sistem de supraveghere video sa functioneze. Pachetul include 1 DVR de 4 canale SAFER din seria I2, 4 camere de exterior de 2 Megapixeli (lentila 2,8 mm si IR de 40 de metri), un HDD de 1 TB, cablurile si mufe de conectare plus o sursa de alimentare.

Acest sistem de supraveghere Full HD foloseste 4 camere de supraveghere de 2 megapixeli si un DVR de 4 canale pentru a inregistra imagini de inalta rezolutie, Full HD 1080p, impreuna cu vizualizare live pe internet sau telefon. Acesta este cu mult mai performant decat sistemele de supraveghere traditionale analogice, rivalizand cu multe sisteme de camere IP si combate problemele lor de retea sau de intarziere a semnalului video.

Vizualizati imaginile surprinse de camere surprinse de camere direct pe telefon!

Pentru vizualizare de pe telefon puteti sa utilizati una din urmatoarele aplicatii

internet9PC - Browser Web
apple19iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia

Functii de imbunatatire lumina BLC si WDR

Aceste functii sunt folosite la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului principal. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. Functiile WDR si BLC permit camerei de supraveghere sa regleze expunerea intregii imagini(BLC), sau a fiecare portiuni din cadru in parte (WDR) pentru a evidentia corect subiectul principal.

DVR 4 canale XVR5104HS-I2 - Seria AI Inteligenta Artificiala - inregistrare 2MP@15fps 

DVR-ul functioneaza pe 4 canale audio HDCVI si exceleaza prin tehnologiile AI: recunoastere si analiza faciala (sex, varsta, purtare masca etc), protectie perimetrala (filtrare alarme false determinate de animale, surse de lumina, etc), SMD Plus (Smart Motion Detection), stocare inregistrari. Mai multe detalii despre aceste functii:

inteligenta artificiala

Detectie si Recunoastere Faciala

Aceasta functie reprezinta capabilitatea DVR-ului de a recunoaste fetele umane dintr-o baza de date configurata de catre utilizator. Mai mult, DVR-ul poate sa detecteze sexul, varsta, purtarea sau ne purtarea mastii, expresia faciala(trist vesel), poate sa detecteaza persoanele care alearga. daca persoana are barba s.a.

recunoastere faciala

Analiza Tripwire

Aceasta functie poate detecta persoane, obiecte sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita de catre utilizator. Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate. 

DVr cu tripwire

Detectare miscare cu clasificare om / vehicul

Aceasta functie permite DVR-ului sa detecteze miscarea in mod inteligent, analizand fiecare obiect care produce miscare si detectand daca miscarea a fost provocata de persoane, autoturisme, animale de companie sau frunze. Astfel alarmele false sunt reduse semnificativ.

detectare msicare

Compresie H.265+ 

Aceasta compresie reduce bitrate-ul si ajuta sistemele de supraveghere sa devina mai eficiente si mai rentabile pe termen lung. Utilizand H265 veti putea stoca mai mule inregistrari pe un HDD mai mic.

comparimare h265

 

IluminatorIR40M
LentilaFixa 2,8 mm
Numar de camere in pachet4 Camere

Scrieţi o recenzie

Kit supraveghere complet, 4 camere Full HD, stocare 1 Terabyte, AI, GATA DE INSTALARE, KITSAF2MPEXT-P-TW