Camere Speed Dome 

Conține 2 produse.
Se afişează 1-2 din 2 articole

Aceste camere SPEED DOME pot fi folosite atat pentru interior, cat si pentru exterior. Data fiind versatilitatea si usurinta utilizarii, sunt ideale pentru spatiile largi, cum sunt cele ale marilor lanturi de magazine din intreaga tara. Principala functionalitate pentru care s-au facut remarcate este optiunea PTZ (pan - rotire, tilt – inclinare si zoom motorizat).

Se inscriu in categoria camerelor rotative, care sunt astfel construite incat sa aiba abilitatea de a orienta obiectivul in orice directie. In mod practic, camera isi stabileste o tinta, pe care o detecteaza cu ajutorul senzorilor de miscare si o poate urmari pe aceasta prin intreg perimetrul. Obiectivul poate fi directionat atat sus si jos, cat si in stanga si in dreapta.

Functionalitatile camerelor SPEED DOME

Optiunea Zoom, care mareste imaginea, are scopul de a concentra intreaga atentie pe subiect. O camera Speed Dome plasata la o distanta foarte mare nu va reusi sa redea activitatea unui subiect in asa fel incat sa poata fi tradusa in mod exact de cel care priveste. Dar optiunea Zoom, ce reda o calitate superioara a imaginilor, reuseste sa surprinda in mod corect realitatea, oferind o perspectiva clara asupra activitatii intreprinse intr-o anumita arie.

Aceste optiuni ofera utilizatorului posibilitatea de a gestiona in mod arbitrar captarea si redarea mediului surprins. Unghiurile de supraveghere sunt extinse la 360 de grade, iar cel care administreaza sistemul poate mari si micsora imaginea, astfel incat sa primeasca informatiile de care are nevoie, in timp real.

Sistemul ii ofera astfel puterea de a stabili aspectele importante si de luat in considerare ale zonei supravegheate cu dispozitivele SPEED DOME. Acesta ii confera posibilitatea de a programa un anumit modul de lucru. Optiunea de patrula inlocuieste existenta unei persoane angajate pentru a exercita aceasta functie. Astfel, investitia intr-un sistem este mult mai eficienta si mai putin costisitoare pe termen lung.

Structura fizica a camerelor SPEED DOME este rezistenta, iar acestea se monteaza in special in punctele inalte, astfel incat sa aiba o perspectiva cat mai ampla asupra zonei supravegheate video. Rezistenta este cea care impune si un volum destul de mare al produsului, astfel ca utilizatorul va putea opta pentru camere destul de solide.

De ce sa alegeti camere SPEED DOME?

Optiunea Zoom atinge standarde inalte de performanta, iar viteza de rotatie este foarte mare, astfel ca reuseste sa surprinda in timp real chiar si cele mai subtile miscari. Programul de patrulare este sprijinit de iluminatoarele IR, care sunt eficiente in special pentru distantele foarte mari pentru ca reusesc sa ofere un plus de claritate imaginii.

Desi pot fi utilizate atat in interior, cat si in exterior, se recomanda folosirea lor in zonele deschise, unde suprafata supravegheata este destul de mare si unde o camera obisnuita nu ar face fata.