Kit complet 4 camere exterior, 5MP, Starlight, Full Color, SAF-4X5MLEDACC-2TB Mărește

Kit complet 4 camere exterior, 5MP, Starlight, Full Color, SAF-4X5MLEDACC-2TB

Safer

SAF-4X5MLEDACC-2TB

Produs nou

1 915,00 lei cu TVA

1 609,24 lei fără TVA

  • Kit complet cu toate accesoriile
  • 4 camere de 5 megapixeli
  • Functioneaza in interior si exterior
  • Hard disk de 2TB
  • DVR modern, cu functii AI

Acest kit contine toate accesoriile incluse pentru instalarea unui sistem de supraveghere cu performante mai ridicate. Camerele de 5 megapixeli permit inregistrarea color chiar si in conditii de lumina slaba iar DVR-ul integrat face parte din seria DVR-urilor cu inteligenta artificiala.

Sistemul poate fi folosit atat pentru supravegherea unei case cat si a unei afaceri sau a unei parcari. Camerele pot fi folosite atat in interior cat si in exterior iar pentru iluminare in intuneric complet, camerele sunt doate cu LED-uri albe care pot sa proiecteze lumina pana la 20 de metri.

dvr_dahua_resize.jpg

DVR 4 canale XVR5104HS-4KL-I3

Acest model de Video Recorder Digital din seria AI suporta inregistrare la rezolutie de 8 MP (4K) pe PRIMUL canal si rezolutie de 5MP pe celelalte 3 canale analogice. De asemenea acesta, suporta audio prin HDCVI (doar de la camerele HDCVI, cu microfon incorporat). Pe langa cele 4 canale BNC, acest DVR mai suporta inca 4 camere IP cu rezolutie de inregistrare de maxim 5MP.

Camera de exterior, bullet, 5 Megapixeli (2K+)

Acest model de camera de supraveghere video inregistreaza imagini de inalta calitate, la o rezolutie de 5 megapixeli, oferite de un senzor de imagine 1/2.7 inch CMOS. Camera este echipata cu o lentila fixa de 3.6mm, cu ajutorul careia veti putea capta imagini generale aupra zonei pe care o supravegheati. Aceasta lentila fixa de 3.6 mm ofera un unghi orizontal de 83°.

hac-hfw1509tlm-a-led-0360b_img1_d.jpg
hdd_hard_disk.jpg

Hard Disk Surveillance de la Western Digital

WD Purple a fost testat pentru a fi compatibil cu o gama larga de sisteme de securitate. Aceste unitati sunt concepute pentru a inlocui hard-urile standard care nu sunt destinate unei supravegheri 24/7 de inalta definitie. Hard-urile sunt realizate pentru a functiona doar pe intervale scurte de timp si nu sunt construite pentru a rezista fluctuatiilor mari de temperatura si vibratiilor echipamentelor regasite intr-un sistem de supraveghere.

Sursa de alimentare camere

Sursa alimentare in comutatie 12V-10A pentru sisteme CCTV. Sursa de o calitate excelenta. Fara bruiaje pe camere CCTV. Iesire reala 10A. Sursa de o calitate excelenta. Fara bruiaje pe camere CCTV. Iesire reala 10A. Aceste surse sunt proiectate sa lucreze o lunga perioada de timp. Are protectie la supra sarcina si supra curent. Foloseste doar componente de calitate, asigurand o iesire stabila, constanta si corecta de putere si amperaj.

sursa-alimentare-comutatie-12V-20Ah

 

megapixeli5 MegaPixeli ( 2592 x 1944 )
Interior/ExteriorExterior
Numar de camere in pachet4 Camere

Scrieţi o recenzie

Kit complet 4 camere exterior, 5MP, Starlight, Full Color, SAF-4X5MLEDACC-2TB