Reduceri! Sistem de supraveghere 8 camere, FULL HD, IR 80 M, lentila 3.6mm, SAFER Mărește

Sistem de supraveghere 8 camere, FULL HD, IR 80 M, lentila 3.6mm, SAFER

KIT8FHDSAFEXT

Produs nou

1 599,00 lei cu TVA

2 000,00 lei cu TVA

- 401,00 lei

1 343,70 lei fără TVA

Sistem de supraveghere exterior. Contine un DVR Dahua 8 canale si 8 camere exterior 2 Megapixeli, IR 80 metri cu lentila 3.6mm. 

 

Pachet de supraveghere video cu 8 camere si DVR. Este un pachet cu 8 camere de 2 megapixeli si DVR de 8 canale FULL HD sau 4Megapixeli LITE. Camerele vin implicit in tehnologia HDCVI si sunt suportate de acest DVR. Le recunoaste automat fiind un DVR pentabrid. 

 

Camera supraveghere exterior, 2 Mp, IR 80 metri 

Camera bullet de exterior Safer, rezolutie 2 megapixeli, Infrarosu pana la 80 metri, lentila fixa de 3.6 mm pentru a acoperi un unghi cat mai mare, carcasa de plastic.

 

DVR 8 canale HDCVI 2MP Full HD (5M-N), Recunoastere Faciala, Detectare Inteligenta Miscare, Dahua

Suporta un HDD de maxim 10TB (nu este inclus).

Inregistratorul digital de tip DVR, XVR5108HS-I3 este un dispozitiv care permite transformarea semnalului video analogic in semnal digital, vizualizarea live pe telefon sau monitor, si stocarea inregistrarilor in format digital, pe HDD. Mai mult, Seria I3 de la Dahua vine cu suport pentru pana la 12 camere IP (maxim 4 camere, simultan cu cele analogice) si functii AI precum clasificarea persoanelor si a vehiculelor sau detectia si recunoasterea faciala.

DVR cu rezolutie de inregistrare FULL HD

Rezolutia de inregistrare recomandata pentru acest DVR este rezolutia Full HD, insa aceasta suporta si rezolutia putin mai mare, rezolutia 5M-N.

DVR-ul poate sa inregistreze video de la toate camerele analogice comercializate de catre Atu Tech. Pe langa camerele analogice, DVR-ul mai suporta si 4 camere IP simultan cu acestea, sau pana la 12 camere IP daca nu sunt utilizate camere analogice, latimea de banda fiind de 64 Mbps.

 

Inregistratorul digital de tip DVR, XVR5108HS-I3 este un dispozitiv care permite transformarea semnalului video analogic in semnal digital, vizualizarea live pe telefon sau monitor, si stocarea inregistrarilor in format digital, pe HDD. Mai mult, Seria I3 de la Dahua vine cu suport pentru pana la 12 camere IP (maxim 4 camere, simultan cu cele analogice) si functii AI precum clasificarea persoanelor si a vehiculelor sau detectia si recunoasterea faciala.

sistem supraveghere cu control de pe mobil

Vizualizati imaginile live si inregistrarile de oriunde

Cu ajutorul aplicației mobile DMSS puteti sa vizualizați imaginile live si sa controlati functiile de baza ale DVR-ului. Mai mult, aplicatia poate fi configurata sa trimita notificari atunci cand este detectata miscare.

Detectare, analiza si recunoastere faciala

Functia de recunoastere faciala este o functia AI (Inteligenta artificială) care permite captarea unui cadru cu fata umana si compararea acesteia cu fetele salvate anterior intr-o baza de date. Daca fata nu este recunoscuta, se poate emite o alarma de "Persoana straina". Aceasta functie este disponibila pe 1 canal analogic.

Cautarea AI va permite sa cautati inregistrarile in care a fost detectata o anumita persoana in cadrul supravegheat.

dvr cu functii ai si recunoastere faciala dahua i3
detectare inregligenta a miscarii in permietru

Protectie perimetru si detectare miscare cu clasificare om / vehicul

Functia de protectie perimetru functioneaza pe 2 canale si permite detectarea miscarii provocata de om / vehicul intr-o anumita zona din spatiul supravegheat. Acesta caracteristica nu functioneaza simultan cu recunoasterea faciala si este foarte utila atunci cand supravegheat o strada aglomerata.

DVR-ul XVR5108HS-I3 poate fi configurat sa inregistreze doar la detectarea miscarii, si permite setarea unui interval de pre-inregistrare de pana la 30 de secunde.

 

Inregistrare audio de la camere cu microfon care au ca tehnologie principala HDCVI

Sistemul de inregistrare analogic este impartit in mai multe tehnologii de transmisie a sunetului dintre care cele mai des utilizate sunt HD-CVI, HD-TVI(Turbo HD) si AHD. 

Acest DVR permite inregistrare video de la camere care utilizeaza oricare din aceste tehnologii, insa inregistrarea audio se poate face doar de la camere cu microfon care au ca tehnologie principala HD-CVI. (cum ar fi camerele Dahua si camere SAFER HDCVI).

Supraveghere video cu microfon si inregistrare audio
comprimare H265 si ai coding

Comprimare AI Coding sau H265+

Datorita algoritmilor performanti de comprimare H265 si AI coding, DVR-ul poate sa stocheze imagini de calitate utilizand mai putin spatiu de stocare.

Acest DVR suporta Stocarea pe un HDD SATA II de pana la 10 TB (HDD-ul nu este inclus). Va recomandam sa utilizati HDD-uri comercializate de catre Atu Tech, deoarece acestea sunt special conceput pentru supraveghere video.

Mai multe posibilitati de cablare, si distanta de transmisie Full HD de pana la 800 m

Camerele analogice pot fi conectate utilizand fie cablu coaxial si mufe BNC, fie utilizand cablu UTP cu videobaluni. Atu Tech recomanda utilizarea cablului coaxial.

Distanta de transmisie ajunge pana la 800 de metrii pentru rezolutia Full HD si pana la 1.2 km pentru rezolutia 720p, daca este utilizat un cablu coaxial de calitate.

posibilitati de cablare
megapixeli2 MegaPixeli (1920×1080)
IluminatorIR80M
Numar de camere in pachet8 Camere

Scrieţi o recenzie

Sistem de supraveghere 8 camere, FULL HD, IR 80 M, lentila 3.6mm, SAFER