Kit supraveghere video, DVR DVR 4 canale Safer, 4K, cu 2 camere tip bullet, smart IR 30m, microfon, SAFER, SAF-2X5MPIR20ACC Mărește

Kit supraveghere video, DVR DVR 4 canale Safer, 4K, cu 2 camere tip bullet, smart IR 30m, microfon, SAFER, SAF-2X5MPIR20ACC

Safer

SAF-2X5MPIR20ACC

Produs nou

899,00 lei cu TVA

755,46 lei fără TVA

  • Kit supraveghere video cu accesorii
  • 2 camere de 5MP (2K+)
  • Poate fi extins cu inca 3 camere
  • Detectare miscare
  • Notificari si vizionare pe telefon
  • Inregistrare sunet de la camere
  • 60 de luni garantie pentru camere si DVR

Acest Kit este compus din 2 camere la o rezolutie de 5 megapixeli (2K) cu microfon incorporat, iluminator nocturn cu infraroșu de pana la 30 de metri si un DVR SAF-8X-4K, care functioneaza cu aplicatia mobila Hik-Connect si Guarding Vision. Acest kit conține toate accesoriile necesare pentru a functiona, insa NU contine stocare

Imagini de calitate atat ziua cat si noaptea

Camera de de supraveghere SAFER SAF-PRO-BM5MP20F28-S, tip bullet cu rezolutia de 5 megapixeli. Senzorul acestei camere este capabil sa produca imagini de 2560x1944 cu pana la 25/30 de cadre pe secunda. Echipata cu o lentila de 2.8 mm, acopera o suprafata cu un unghi vizual de 85.5°.

Functie Audio

Modelul acesta de camera  de la Safer are si microfon incorporat permitand astfel  inregistrarea sunetului din spatiul supravegheat.

Imagini de calitate si clare chiar si noaptea datorita sistemului Smart IR

Aceasta camera este solutia perfecta pentru capturarea de imagini clare, chiar si pe lumina redusa. Este echipata cu filtru infrarosu IR/CUT si LED-uri IR. Cand camera nu mai primeste suficienta lumina aceste LED-uri se activeaza oferind vizibilitate sporita pe timp de noapte de pana la 30 de metri. Tehnologia Smart IR, integrata, va oferi o expunere corecta a imaginii.

 

 

 

 

Protectie sporita in orice conditii meteo

Partile electronice ale camerei sunt protejate la intemperii, la patrunderea apei sau a prafului datorita indexului de protectie IP67. Aceasta camera este proiectata sa reziste la temperaturi cuprinse intre -40° Celsius si 60° Celsius, asigurand o functionare buna in orice anotimp.

 

DVR cu 8 canale Safer 4K 

DVR-ul Safer SAF-8X-4K suporta inregistrarea la o rezolutie 4K pe un canal analogic, 1080p (Full HD) pe 3 canale si pana la 2 camere IP cu rezolutia 4K. 

Functie de inregistrare la detectarea miscarii

Functia de inregistrare la detectarea miscarii este integrata in acest DVR, permitand inregistrarea de imagini atunci cand detecteaza miscare in cadru. In cazul unei detectii de miscare, DVR-ul poate desemenea sa fie configurat sa trimita notificare catre aplicatia mobila. Functioneaza cu aplicatiile mobile Guarding Vision sau Hik-Connect.

Cautare inteligenta

Acest DVR are si un mod de cautare si redare a imaginilor inteligenta. Poate astfel sa analizeze videoclipuri care contin scene unde a fost detectata miscare, spre exemplu, trecerea liniei care a fost predefinita de utilizator si asa mai departe. Dispozitivul va marca aceste momente surprinse pentru a putea fi gasite mai usor.

 

 

Stocare pe HDD si backup pe Cloud

DVR-ul SAFER SAF-8X-4K va permite stocarea imaginilor pe un Hard disk cu o capacitate de pana la 6 TB. Daca doriti inregistrarea in cazul in care functionarea Hard disk-ului se intrerupe, veti putea configura DVR-ul sa stocheze imaginile pe Cloud, (backup pe Cloud poate sa genereze costuri suplimentare), pe un Hard disk extern si/sau pe un stick USB, utilizand astfel unul din cele 2 porturi USB disponibile. Hard disk-ul (SATA) trebuie achizitionat separat.

Sursa alimentare 12V , 4,2 Ah (50W) tensiune reglabila

Noile surse de alimentare in comutatie din seria POS-C se caracterizeaza prin eficienta energetica ridicata, stabilitate si fiabilitate. Sursele de alimentare cu carcasa de la POS-Power au o carcasa robusta din aluminiu si pot fi utilizate pentru o varietate de aplicatii industriale. Sursele de alimentare industriale au, de asemenea, racire prin convectie fara ventilator si protectie extinsa impotriva scurtcircuitelor, supraincarcarilor si supratensiunilor.

megapixeli5 MegaPixeli ( 2592 x 1944 )
IluminatorIR30M
Numar de camere in pachet4 Camere

Scrieţi o recenzie

Kit supraveghere video, DVR DVR 4 canale Safer, 4K, cu 2 camere tip bullet, smart IR 30m, microfon, SAFER, SAF-2X5MPIR20ACC