Kit supraveghere video 2 camere, complet, FULL HD, IR 40m, 2.8 mm, 1 x HDD SAF-2XEXTFHDIR30 Mărește

Kit supraveghere video 2 camere, complet, FULL HD, IR 40m, 2.8 mm, 1 x HDD SAF-2XEXTFHDIR30

Safer

SAF-2XEXTFHDIR30

Produs nou

1 120,00 lei cu TVA

941,18 lei fără TVA

  • Kit complet pentru supraveghere video
  • 2 camere FULL HD
  • Iluminare nocturna cu IR 40m
  • Stocare inclusa 1 TB
  • Cablu 100 metri
  • Accesorii incluse

Garantie 5 ani!

Camera de supraveghere

Camera va inregistra Full HD cu 1920 ×1080 pixeli. Lentila fixa de 2.8 mm va capta un unghi vizual de 103°. Totodata, aceasta dispune de LED-uri IR, care se vor aprinde in momentul in care, cadrul nu dispune de suficienta lumina, astfel vor oferi imagini clare pe distanta de 40 de metri.

 

DVR Pentabrid 4 canale Full HD

DVR-ul Pentabrid Safer are 4 canale pe care inregistreaza la o rezolutie de pana la 5M-N pe primul canal cu pana la 10 cadre/secunda. Pe urmatoarele 3 canale poate inregistra la o rezolutie de pana la 4M-N cu pana la 15 cadre/secunda. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezoltate, recomandam utilizarea acestui DVR la rezolutie Full HD.

 

Acest DVR Pentabrid Safer are doua porturi de iesire video (HDMI si VGA) care pot fi folosite simultan, pentru conectarea in acelasi timp a doua monitoare video. Astfel, daca sistemul de supraveghere este instalat intr-un magazin, o banca, un aeroport sau o cladire de birouri, imaginile pot fi urmarite simultan, de pe doua monitoare. 

Are meniu OSD care permite efectuarea catorva setari utile, precum: denumirea camerelor, setarea ceasului, semnalarea lipsei de semnal, semnalarea unei camere blocate, setarea detectiei la miscare sau tipul inregistrarii. O alta caracteristica importanta a acestui model de DVR este comunicarea bi-directionala, care este posibila prin utilizarea intrarii/iesirii audio.

In plus, acest DVR are 1 intrare audio analogica + 1 intrare audio prin HDCVI pe acelasi cablu (daca utilizati camere HDCVI cu microfon incorporat, nu veti mai avea nevoie de cabluri suplimentare pentru a beneficia de inregistrarea audio).

 

Compresie H.265+ pentru o stocare cat mai eficienta   

Noutatea si totodata un element foarte practic pe care il include acest model de DVR este compresia video H.265 care determina o mai buna prelucrare a imaginilor video si un spatiu mai mic de stocare pe care acestea il vor ocupa pe hard disk-ul dvs. Astfel, producatorii Dahua sustin ca noua compresie va ajuta sa obtineti cu pana la 90% mai mult spatiu de stocare cu ajutorul acestui nou standard de compresie video.

 

WD Purple ofera tehnologia AllFRame pentru a va oferi increderea premium atunci cand instalati sistemul de securitate. WD Purple este realizat pentru 24/7, sisteme de securitate de inalta definitie care folosesc folosesc pana la opt unitati hard si pana la 32 de camere.

WD Purple a fost testat pentru a fi compatibil cu o gama larga de sisteme de securitate. Aceste unitati sunt concepute pentru a inlocui hard-urile standard care nu sunt destinate unei supravegheri 24/7 de inalta definitie. Hard-urile sunt realizate pentru a functiona doar pe intervale scurte de timp si nu sunt construite pentru a rezista fluctuatiilor mari de temperatura si vibratiilor echipamentelor regasite intr-un sistem de supraveghere.

 

Sursa alimentare 12V, 10 Ah (120W)

Sursa alimentare in comutatie 12V-10A pentru sisteme CCTV. Sursa de o calitate excelenta. Fara bruiaje pe camere CCTV. Iesire reala 10A.

Sursa de o calitate excelenta. Fara bruiaje pe camere CCTV. Iesire reala 10A. Aceste surse sunt proiectate sa lucreze o lunga perioada de timp. Are protectie la supra sarcina si supra curent. Foloseste doar componente de calitate, asigurand o iesire stabila, constanta si corecta de putere si amperaj.

 

Vizualizarea imaginilor la distanta

Safer ofera posibilitatea vizualizarii imaginilor inregistrate sau live chiar daca nu te afli in locatia DVR-ului. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un software pe calculatorul tau sau o aplicatie pe mobil si sa ai conexiune la internet. Apoi, oricand doresti tu sau oriunde te-ai afla poti accesa aceste imagini si poti verifica ce se intampla in locatia supravegheata.

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii:

megapixeli2 MegaPixeli (1920×1080)
IluminatorIR40M
Numar de camere in pachet2 Camere

Scrieţi o recenzie

Kit supraveghere video 2 camere, complet, FULL HD, IR 40m, 2.8 mm, 1 x HDD SAF-2XEXTFHDIR30