Kit supraveghere video cu accesorii, FULL HD, IR 20 metri, DAHUA, DH-4XB1A21-1TB

Previous
Next
0/5
Referinta DH-4XB1A21-1TB

Descriere

  • Kit cu 4 camere Full HD si accesorii
  • Permite control de pe smartphone
  • Iluminare nocturna cu IR 20 m
  • Detectare miscare
  • Control de pe telefon
  • HDD-ul nu este inclus
  • Garantie 24 luni
1.099,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

  • 4 x Camere de supraveghere
  • 1 x DVR 4 canale
  • Accesorii pentru instalare
  • Sistemul este aproape complet, pentru instalare mai aveti nevoie doar de hard disk (acesta se alege in functie de cat de mult timp doriti sa stocati inregistrarile video).

Camera de supraveghere Full HD 2 MP performanta

Camera HDCVI Dahua de 2MP 1080p este o camera bullet de exterior cu un index de protectie IP67, ceea ce inseamna ca este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile: ploi, temperaturi extreme, vant si praf.

Datorita senzorului de 2 MP, camera inregistreaza imagini clare, cu detalii utile, chiar si pe timp de noapte. LED-urile cu infrarosu permit inregistrarea de imagini clare chiar si pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 20 de metri. Aceste LED-uri sunt sustinute de tehnologia Smart IR, care asigura o iluminare optima, in mod automat, pentru ca tu sa poti beneficia de imagini de o calitate inalta.

Lentila fixa de 3.6 mm permite un unghi de vizualizare mare de 93°, astfel incat vei surprinde cadre largi. Camera Dahua este o camera de dimensiuni mici, discreta, astfel incat aceasta nu va afecta aspectul casei sau a cladirii de birouri unde a fost instalata.

Aceasta camera este 4 in 1. Atentie! Folositi meniul OSD din DVR pentru a schimba din formatul HDCVI in alte formate video. Folositi controllerul UTC PFM820 (Achizitionat separat) pentru a schimba din formatul HDCVI in formatul video CVBS.

 

DVR 4 canale Full HD

Dahua XVR5104HS-I3 este un DVR de ultima generatie de la Dahua, care are un pret competitiv si performante de top comparat cu DVR-urile din clasa sa. 

DVR-ul reprezinta una din cele mai bune optiuni daca se doreste supravegherea video analogica la rezolutia Full HD, el suporta functii inteligente precum recunoastere faciala sau detectare de miscare cu clasificarea persoanelor sau a autoturismelor pe toate cele 4 canale analogice. Aplicatia mobila DMSS va permite sa controlați si sa vizualizati imaginile de la distanta.

 

Vizualizarea imaginilor la distanta

Dahua ofera posibilitatea vizualizarii imaginilor inregistrate sau live chiar daca nu te afli in locatia DVR-ului. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un software pe calculatorul tau sau o aplicatie pe mobil si sa ai conexiune la internet. Apoi, oricand doresti tu sau oriunde te-ai afla poti accesa aceste imagini si poti verifica ce se intampla in locatia supravegheata.

* Imaginile, stocul si specificatiile tehnice ale produselor afisate pe site au caracter informativ si pot contine erori sau chiar accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Acestea pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari la numarul de telefon 0774081630 sau pe contact@hdsupraveghere.ro