Camere IP Conține 29 produse.

Subcategorii

NVR Camere IP

NVR sau Network Video Recorder este un sistem de stocare a informatiei video captata de camere de supraveghere tip IP si permite conectarea mai multor dispozitive de monitorizare la o singura unitate. Astfel, un sistem NVR va suporta de la 4 si 8 canale, pana la 16 camere de supraveghere conectate in acelasi timp. Capacitatea foarte mare de stocare a unei astfel de unitati reprezinta alegerea ideala,chiar si pentru zonele,care necesita un numar redus de dispozitive IP. 

Diferenta dintre o unitate NVR si una DVR consta in principiu in transmisia imaginilor printr-un cablu sau printr-un router, avand la baza dispozitive de supraveghere IP. Acestea functioneaza prin conexiunea la o retea, urmand ca un NVR camere IP sa recunoasca dispozitivele de monitorizare si sa le activeze. Astfel, operatiunea de instalare consta in sincronizarea camerelor de supraveghere si a unitatii prin atasarea acestora la o retea.

NVR camere IP are in dotare functii multiple, incluzand accesarea datelor prin intermediul internetului, monitorizarea live din orice loc din care se poate stabili legatura online si avertizarea prin intermediul casutei postale virtuale.

Cum functioneaza un NVR?

Exista doua tipuri de NVR camere IP. Primul model functioneaza prin conectarea dispozitivelor de monitorizare video tip IP la un router, pentru ca apoi functia de cautare a unitatii de stocare video sa identifice camerele de securitate si sa le activeze. Al doilea sistem de NVR camere IP dispune de o retea incoporata sau de un port PoE (Power to Ethernet). Acest model permite sa conectezi camerele de supraveghere direct la unitate, ca si in exemplului unui sistem DVR.

Avantajele unei unitati NVR:

Beneficiile de care dispune aceasta se traduc printr-o flexibilitate mai mare in ceea ce priveste accesul la imaginile stocate si prin manipularea si operarea lor usoara, in functie de interesele fiecarui proprietar. Majoritatea acestor sisteme dispun de un spatiu de depozitare de la 1 TB pana la 3 sau 4 TB si au incorporate un HDD (Hard Disk Drive) ce permite inregistrarea 24/7.

Acest sistem functioneaza doar pentru camere IP, iar pentru camerele de supravehere tip analog exista unitatile de tip DVR. De aici rezulta prima diferenta dintre aceste doua tipuri de sisteme pentru stocare. In acest caz, fiecare camera IP functioneaza ca un mini computer pe o retea de tip LAN, avand propria adresa IP cu care se conecteaza la baza unui NVR.

Sistemele NVR au capacitatea de a inregistra o rezolutie mult mai mare decat obisnuita unitate DVR, acumuland pana la 2.1 MP. Spatiul de stocare foarte mare permite inregistrarea unei informatii de aceste dimensiuni.

Un sistem din clasa NVR necesita o conexiune foarte buna, pentru a functiona la nivel optim.

Se afişează 1-29 din 29 articole

O camera IP poate fi descrisa ca o unitate ce indeplineste rolul a doua dispozitive separate: aparatul de fotografiat si calculatorul de mici dimensiuni, care realizeaza functii intens specializate. Principalele sale componente sunt lentila, senzorul de imagine, unul sau mai multe procesoare si memoria. Procesoarele sunt folosite pentru procesarea imaginilor, pentru transformarea acestora intr-un semnal video complex, dar si pentru compresie, procesul prin care se reduce cantitatea de informatie ce urmeaza a fi transmisa prin internet. Memoria este utilizata pentru stocarea firmware-ului (programul de functionare) si pentru inregistrarea temporara a secventelor video. Dupa modelul calculatoarelor, aceste camere IP pentru supraveghere au propriile lor adrese IP, pot fi conectate direct la o retea si plasate oriunde exista o conexiune la internet.

Multe camere IP pot fi configurate pentru a trimite video-uri prin retele, astfel incat proprietarul sa vizualizeze in timp real ceea ce se intampla pe proprietatea securizata. Utilizatorii autorizati pot alege daca inregistrarea se realizeaza continuu, sau daca exista intervale de timp prestabilite in care echipamentul functioneaza. Imaginile capturate pot fi transmise ca JPEG, MJPEG si MPEG - 4, folosind diverse protocoale de retea sau pot fi incarcate ca imagini individuale JPEG prin FTP, e-mail sau HTTP. Cele mai multe camere supraveghere IP ofera si porturi de intrare – iesire, astfel incat pot fi conectate cu usurinta la dispozitivele externe, precum senzorii si releele.

Specialistii de la HDsupraveghere va ajuta sa intelegeti de ce modelele de camere supraveghere IP sunt mai performante decat cele analogice, care transmit imaginile la un DVR.

Tipuri de camere video IP de supraveghere:

Camere IP cu fir:

                     Bullet                                                      Dome 

20140820164913119927.jpg                  352165275-hikvision-ds-2ce56c0t-irm.jpg

Camere IP wireless (CUB, Dome)

        TelecamereCUBE_Hikvision.jpg


Camere video IP SpeedDome cu PTZ (Pan/Tilt/Zoom), tradus în romană: rotire, înclinare, apropiere.   

https://www.hdsupraveghere.ro/20-camere-speed-dome

https://www.hdsupraveghere.ro/camere-ip/154-camera-exterior-ip-full-hd-4-mp-ir-exire-50m-hikvision-ds-2cd2t42wd-i5.html

Calitatea imaginilor. Nici cel mai bun echipament de suspraveghere video analogic nu poate concura cu un model IP atunci cand vorbim despre rezolutia imaginilor surprinse. Motivul este unul usor de inteles avand in vedere faptul ca toate echipamentele analogice folosesc standardul video analogic, NTSC, creat in anii 1950. Asadar, indiferent de renumele producatorului, toate modelele analogice inregistreaza si transmit folosind acest standard.

Pe de alta parte, camerele IP vin intr-o gama larga de rezolutii masurate in megapixeli, astfel incat dumneavoastra sa le puteti alege pe acelea care corespund necesitatilor si bugetului personal. De exemplu, o camera IP de 1.3 Mp, cea mai mica rezolutie de pe piata, are o rezolutie de aproape patru ori mai mare decat cea a unui model analogic, a carei valoare maxima ajunge la 0.4 megapixeli. Astfel, fetele suprinse devin mai clare, placutele de inmatriculare sunt mai usor de citit si dispozitivele ajung sa acopere arii mai mari decat in mod uzual. Rezolutiile dispozitivelor IP cresc direct proportional cu pretul lor de vanzare, pragul maxim fiind de 5 megapixeli.

Fiabilitate. In general, camerele de supraveghere analogice se conecteaza cu un cablu coaxial la un recorder VHS sau la un DVR. Problema este ca ambele dispozitive au un numar finit de porturi de conectare si, odata ce numarul maxim de porturi a fost atins, atunci este necesar sa intrati in posesia altui echipament pentru a conecta camere suplimentare. Modelele IP au un avantaj clar din acest punct de vedere, caci nu exista nicio limita referitoare la numarul de dispozitive care pot fi conectate la retea.

Usurinta in procesul de instalare. Majoritatea clientilor nostri se indreapta catre camere de supraveghere IP pentru ca ele sunt usor de instalat. Spre deosebire de sistemele compuse din mai multe echipamente analogice, unde fiecare se conecteaza individual la DVR prin intermediul unui cablu coaxial dedicat, in cazul tehnologiei IP toate semnalele provenite de la camere se colecteaza intr-un singur switch, semnalul rezultat fiind transmis la NVR printr-un singur cablu de retea. Asadar, procesul de instalare dureaza mai putin, iar singurul instrument indispensabil este cablul de retea, a carui dimensiune variaza de la caz la caz.

Control de la distanta. Proprietarii moderni sunt incantati de acest avantaj al camerelor IP, tocmai pentru ca sunt angrenati intr-un stil de viata alert si dinamic, ce implica multe ore petrecute departe de casa. Printr-o simpla autentificare cu datele contului: username si parola, proprietarul poate gestiona facil parametrii camerei, intervenind la nivelul contrastului si al luminozitatii ori la nivelul pozitiei, rotind dispozitivele in plan vertical si orizontal. Singura conditie necesara este conexiunea la retea, care poate fi wireless sau prin cablu Ethernet.

392_2_article.jpg

Modele de ultima generatie regasite in catalogul magazinului online HDsupraveghere pot fi folosite cu succes pentru securizarea proprietatilor publice si private, pentru comunicarea video atat de necesara in parcursul cotidian al oamenilor de afaceri, dar si pentru monitorizarea copiilor sau animalelor de companie in momentele in care nu sunteti acasa. Intervalul termic de lucru pentru aceste camere supraveghere IP se situeaza intre – 30 si 60 de grade Celsius, dimensiunile corespund tuturor cerintelor iar preturile se pornesc de la 195 RON si ajung la 2645,00 RON.  

Basic-IP-Camera-Setup.jpg