Kit complet supraveghere video, DVR, 4 camere 2K+ cu microfon, smart IR 30m, HDD 2TB SAFER, SAF-4X5MPIR30ACC-2TB Mărește

Kit complet supraveghere video, DVR, 4 camere 2K+ smart IR 30m, HDD 2TB SAFER, SAF-4X5MPIR30ACC-2TB

SAF-4X5MPIR30ACC-2TB

Produs nou

1 499,00 lei cu TVA

1 259,66 lei fără TVA

  • Kit complet supraveghere video
  • 4 camere cu microfon
  • Rezolutie de inregistrare 5MP - 2K+
  • Detectare miscare
  • Vizualizare pe TV si telefon
  • Notificari pe telefon
  • 60 de luni garantie pentru camere si DVR

Kitul de Supraveghere video de la SAFER, SAF-4X5MPIR30

Acest Kit este compus din 4 camere de 5 megapixeli (2K) cu microfon incorporat, iluminator nocturn cu infrarosu de pana la 30 de metri si un DVR SAF-4X-4K, care functioneaza cu aplicatia mobila Hik-Connect si Guarding Vision. Acesta este un kit complet, folosind componentele incluse in pachet puteti cu usurinta sa il faceti functional. Daca aveti nevoie de suport, vizualizati sectiunea Video, sau completati formularul cu "Vreau instalare".

Kitul poate fi extins cu inca 1 camera IP de 8MP(4K).

Imagini de calitate atat ziua cat si noaptea

Camera de supraveghere , tip bullet de 5 Megapixeli. Senzorul acestei camere este capabil sa produca imagini de 2560x1944 cu pana la 25/30 de cadre pe secunda. Echipata cu o lentila de 2.8 mm, acopera o suprafata cu un unghi vizual de 85.5°.

Imagini de calitate si clare chiar si noaptea datorita sistemului Smart IR

Aceasta camera este solutia perfecta pentru capturarea de imagini clare, chiar si pe lumina redusa. Este echipata cu filtru infrarosu IR/CUT si LED-uri IR. Cand camera nu mai primeste suficienta lumina aceste LED-uri se activeaza oferind vizibilitate sporita pe timp de noapte de pana la 30 de metri. Tehnologia Smart IR, integrata, va oferi o expunere corecta a imaginii.

 

 

 

 

Protectie sporita in orice conditii meteo

Partile electronice ale camerei sunt protejate la intemperii, la patrunderea apei sau a prafului datorita indexului de protectie IP67. Aceasta camera este proiectata sa reziste la temperaturi cuprinse intre -40° Celsius si 60° Celsius, asigurand o functionare buna in orice anotimp.

 

 

Dvr cu 4 canale Safer 4K

DVR-ul Safer SAF-4X-4K suporta inregistrarea la rezolutia 4K pe un canal analogic, si de 5 MP ce celalante 3 canale. 

Functie de inregistrare la detectarea miscarii.

Acest model de DVR poate fi configurat sa inregistreze doar la detectarea miscarii, prelungind astfel durata de viata a Hard-Disk-ului. Daca veti activa modul Enhaced VCA, veti putea sa folositi functia de protectie a perimetrului si de trecere a unei linii imaginare predefinite pe toate cele 4 canale. Daca activati modul Enhaced VCA, rezolutia maxima de inregistrare si de iesire prin HDMI scade la Full HD.

Functioneaza cu aplicatiile mobile Guarding Vision sau Hik-Connect.

Cautare inteligenta

Acest DVR are si un mod de cautare si redare a imaginilor inteligenta. Poate astfel sa analizeze videoclipuri care contin scene unde a fost detectata miscare, spre exemplu, trecerea liniei care a fost predefinita de utilizator si asa mai departe. Dispozitivul va marca aceste momente surprinse pentru a putea fi gasite mai usor.

 

 

Stocare pe HDD si backup pe Cloud

DVR-ul SAFER SAF-4X-4K va permite stocarea imaginilor pe un Hard disk cu o capacitate de pana la 6 TB. Daca doriti inregistrarea in cazul in care functionarea Hard disk-ului se intrerupe, veti putea configura DVR-ul sa stocheze imaginile pe Cloud, (backup pe Cloud poate sa genereze costuri suplimentare), pe un Hard disk extern si/sau pe un stick USB, utilizand astfel unul din cele 2 porturi USB disponibile. Hard disk-ul (SATA) trebuie achizitionat separat.

 

Sursa alimentare in comutatie 12V-12.5Ah 150W

Sursa de alimentare in comutatie 12V - 12.5 A (150W). Se foloseste pentru alimentarea camerelor de supraveghere video si este dotata cu carcasa metalica cu radiator. Este o sursa cu protectie la supratensiune (maxim 135%) si cu protectie la supraincarcare (max 150%) cu o eficienta de 82% si cu o iesire ajustabila intre 10.6 si 13,2 Volti curent continuu.

Hard Disk 2 Tera SATA III Seagate ST2000VX007 SkyHawk Surveillance Edition pentru stocarea inregistrarilor video direct pe DVR.

Fiabilitate crescuta. Seagate Desktop HDD incorporeaza 340.000 de track-uri unice in lungimea unui singur inch. Aceasta densitate de stocare incredibila ofera noi capacitati si reduce costurile de consum a energiei. Tehnologia Seagate AcuTrac permite densitati de stocare cu citire precisa si scriere de dimensiune nano tracks de numai 75 de nanometri lungime!

Scrieţi o recenzie

Kit complet supraveghere video, DVR, 4 camere 2K+ smart IR 30m, HDD 2TB SAFER, SAF-4X5MPIR30ACC-2TB