Kit supraveghere video complet cu 4 camere exterior 5MP, IR 40m, accesorii si HDD 1TB, SAF-4E52-1TB Mărește

Kit supraveghere video complet cu 4 camere exterior 5MP, IR 40m, accesorii si HDD 1TB, SAF-4E52-1TB

Safer

SAF-4E52-1TB

Produs nou

1 558,00 lei cu TVA

1 309,24 lei fără TVA

  • Kit complet, pregatit de instalare
  • 4 camere de exterior 5MP
  • Unghi vizual de 93°
  • Vizualizare de pe telefon
  • DVR inteligent, 4 canale Dahua
  • Recunoastere faciala, SMD
  • Hard Disk 1 TB
  • Garantie 24 lun

Un pachet complet gata de instalare! 

Acest kit reprezinta solutia completa pentru supravegherea unei case sau a unei afaceri. Camerele pot fi montate in exterior iar pachetul contine toate accesoriile necesare pentru a pune un sistem de supraveghere in functiune. Kitul contine cablu pentru 100 metri si mufele/cablurile pentru conexiune, 4 camere de 5 megapixeli cu IR 40m, DVR si Hard Disk de 1TB special pentru supraveghere video.

 

Camera bullet de 5 megapixeli, IR 40 de metri si lentila 2.8mm

Camera exterior 5MP, IR 40 metri, wide-angle 2.8mm, HDCVI, SAFER. Camera echipata cu senzor performant pentru sisteme de supraveghere HDCVI (SAFER sau DAHUA), functie SMART IR si lentila wide pentru unghi mare de supraveghere. Camera vine echipata cu dip-switch pentru a putea comuta intre AHD-CVI-TURBOHD-AHD.

 

Unghi mare de supraveghere

Lentila fixa de 2.8 mm impreuna cu senzorul de dimensiuni impresionante (1/2.7) va ofera un unghi de vizualizare mare, de 93°. Acesta va permite sa obtineti imagini de ansamblu asupra spatiului de supravegheat.

 

Imagini clare chiar si noaptea cu SMART IR

Camera SAFER surprinde imagini clare chiar si pe timp de noapte si in conditii de iluminare scazute. Este echipata cu LED-uri infrarosu care pot lumina pana la 40 metri.  Tehnologia SMART IR ajuta procesorul camerei sa regleze intensitatea expunerii in functie de gradul de iluminare din scena supravegheata.  

 

DVR 4 canale XVR5104HS-4KL-I3 - seria cu Inteligenta Artificiala - rezolutie 2K, coding AI, compresie H.265+

Modelul acesta de Video Recorder Digital din seria AI (inteligenta artificiala), suporta inregistrare la o rezolutie de 8 MP (4K) pe PRIMUL canal si rezolutie de 5MP pe celelalte 3 canale analogice. Mai mult decat atat, acesta suporta audio prin HDCVI (doar de la camerele HDCVI, cu microfon incorporat). Pe langa cele 4 canale BNC, acest DVR mai suporta inca 4 camere IP cu rezolutie de inregistrare de maxim 5MP. Astfel, veti putea obtine un sistem de supraveghere cu un numar maxim de 8 camere.

Compresie H.265+

Folosind codec-uri de compresie video, H.265+ atinge o eficienta maxima in utilizarea latimii de banda (bandwidth), atat pentru a reduce dimensiunea fisierelor video si a face economie de spatiu de stocare, pastrand in acelasi timp calitatea imaginilor. Acest tip de compresie reduce bitrate-ul si ajuta sistemele de supraveghere sa devina mai eficiente si mai rentabile pe termen lung.

Detectie faciala 

Avand la baza analiza persoanelor, acesta poate recunoaste sexul persoanei, purtarea mastii sau a ochelarilor. Puteti adauga anumite persoane intr-o baza de date unde puteti introduce manual numele persoanei, data nasterii, adresa, numarul de inregistrare, etc. Toate acestea sunt clasificate si sunt stocate in baza de date locala.

Analiza Tripwire si SMD (Smart Motion Detection)

Atunci cand aceste functii sunt activate, DVR-ul porneste simultan alarma, dar si inregistrarea, analizand astfel in mod automat dimensiunile intrusului pentru si reduce considerabil alarmele false.

SMD Plus (Smart Motion Detection) 

Datorita acestei functii, porneste simultan alarma si inregistrarea. Analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. 

Vizualizarea imaginilor de la distanta prin intermediul aplicatiei pentru smartphone

Pentru a veni in ajutorul utilizatorilor, DVR-ul de la Dahua functioneaza cu o aplicatie pentru smartphone, veti putea astfel sa verificati in timp real locatia  supravegheata, chiar daca sunteti plecat in vacanta. Aceasta aplicatie este functionala si poate sa fie accesata de pe telefon mobil sau tableta, doar daca dispozitivul respectiv este conectat la o retea de internet.

Scrieţi o recenzie

Kit supraveghere video complet cu 4 camere exterior 5MP, IR 40m, accesorii si HDD 1TB, SAF-4E52-1TB