Kit supraveghere video complet, FULL HD, IR 20m, 2 Terabite stocare, GATA DE INSTALARE Mărește

Kit supraveghere video complet, FULL HD, IR 20m, 2 Terabite stocare, GATA DE INSTALARE


SAF4E22-2TB-SHQ-DH

Produs nou

Acest produs nu mai este in stoc

1 350,00 lei cu TVA

1 134,45 lei fără TVA

  • Kit supraveghere video complet
  • 4 camere FULL HD, microfon incorporat
  • DVR 4 canale, Dahua
  • 1 x HDD Hard Disk 2TB Seagate
  • Sursa de alimentare 12V
  • Accesorii
  • Garantie 60 de luni la camere!

Pachet complet de supraveghere video pregatit de instalare! 

Este un pachet de supraveghere video pregatit de echipa Atu Tech, din gama economica, conceput pentru o casa modesta. Acest pachet va ofera un inregistrator DVR Dahua cu functii inteligente si 4 camere FULL HD cu infrarosu pana la 20 metri. Stocare 2 Terabite, cabluri pentru 100 metri, sursa de alimentare si toate mufele necesare!

Lentila de 3.6 mm pentru un unghi optim de supraveghere

Camera are in interior o lentila de calitate cu luminozitate crescuta si focala fixa de 3.6 mm. Unghiul de supraveghere va fi de 84° perfect pentru diverse aplicatii de supraveghere video.

Microfon incorporat 

Camerele au microfon incorporat si pot sa inregistreze si sunet in configuratia aceasta. 

Back Light Compensation - BLC 

Aceasta functie este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului principal. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. Aceasta permite camerei de supraveghere sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul principal.

 

DVR 4 canale 

DVR 4 canale XVR5104HS-I2 - Seria AI Inteligenta Artificiala - inregistrare 2MP@15fps sau 5M-N@10fps, codare AI si compresie H.265+

Functioneaza pe 4 canale audio HDCVI (camere Dahua cu microfon) si exceleaza prin tehnologiile AI: recunoastere/ analiza faciala (sex, varsta, masca etc), protectie perimetrala (filtrare alarme false determinate de animale, surse de lumina, etc), SMD Plus (Smart Motion Detection), stocare inregistrari. Mai multe detalii despre aceste functii:

Detectie faciala 

Aceasta functie are la baza analiza persoanelor. Poate recunoaste sexul persoanei, purtarea mastii sau a ochelarilor. Fiecare persoana poate fi adaugata intr-o baza de date unde puteti introduce manual numele persoanei, data nasterii, adresa, numarul de inregistrare, etc. Toate acestea sunt clasificate si sunt stocate in baza de date locala.

Analiza Tripwire

Aceasta functie poate detecta persoane, obiecte sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita.
Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate. 

 

SMD Plus (Smart Motion Detection) 

Datorita acestei functii,  porneste simultan alarma si inregistrarea. Analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. 

 

Compresie H.265+ 

Acest codec H.265+ asigura exact ceea ce aveti nevoie pentru a atinge eficienta maxima in utilizarea latimii de banda (bandwidth) si pentru a reduce dimensiunea fisierelor video, in timp ce calitatea imaginilor ramane la fel de buna.

Aceasta compresie reduce bitrate-ul si ajuta sistemele de supraveghere sa devina mai eficiente si mai rentabile pe termen lung. 

 

Vizualizarea imaginilor de la distanta

Dahua va ofera o aplicatie mobila, pentru a verifica locatia dumneavoastra supravegheata, chiar daca sunteti plecat in vacanta! Puteti accesa aceasta aplicatie de oriunde, daca aveti la dumneavoastra un telefon mobil care sa fie conectat la o retea de internet.

Hard Disk 2 Tera SATA III Seagate ST2000VX007 SkyHawk Surveillance Edition pentru stocarea inregistrarilor video direct pe DVR.

Fiabilitate crescuta. Seagate Desktop HDD incorporeaza 340.000 de track-uri unice in lungimea unui singur inch. Aceasta densitate de stocare incredibila ofera noi capacitati si reduce costurile de consum a energiei. Tehnologia Seagate AcuTrac permite densitati de stocare cu citire precisa si scriere de dimensiune nano tracks de numai 75 de nanometri lungime!

Scrieţi o recenzie

Kit supraveghere video complet, FULL HD, IR 20m, 2 Terabite stocare, GATA DE INSTALARE