Kit supraveghere video cu 4 camere si DVR, rezolutie 5MP 2K, smart IR 30m, microfon, Safer SAF-4X5MPIR30 Mărește

Kit supraveghere video cu 4 camere si DVR, rezolutie 5MP 2K, smart IR 30m, microfon, Safer SAF-4X5MPIR30

SAF-4X5MPIR30

Produs nou

1 156,00 lei cu TVA

971,43 lei fără TVA

  • Kit supraveghere video simplu
  • 4 x Camere bullet smart IR, 30m, SAFER
  • 1 x DVR 4 Canale, SAFER
  • Sunet prin coaxial
  • 60 de luni garantie

Kitul de Supraveghere de la SAFER, SAF-4X5MPIR30

Acest Kit este compus din 4 camere de 5 megapixeli (2K) cu microfon incorporat, iluminator nocturn cu infraroșu de pana la 30 de metri si un DVR SAF-4X-4K, care functioneaza cu aplicatia mobila Hik-Connect si Guarding Vision.

Acesta este un kit de baza, iar pentru a functiona aveti nevoie sa achizitionati, in functie de nevoile dumneavoastra, stocare, cabluri si alimentatori.

Kitul poate fi extins cu inca 4 camere IP de 2MP.

Camera bullet 4 in 1, 5 MP

Imagini de calitate atat ziua cat si noaptea

Camera de de supraveghere SAFER SAF-PRO-BM5MP20F28-S, tip bullet de 5 Megapixeli. Senzorul acestei camere este capabil sa produca imagini de 2560x1944 cu pana la 25/30 de cadre pe secunda. Echipata cu o lentila de 2.8 mm, acopera o suprafata cu un unghi vizual de 85.5°.

Functie Audio

Modelul acesta de camera  de la Safer are si microfon incorporat permitand astfel  transmisie audio printr-un cablu coaxial.

Imagini de calitate si clare chiar si noaptea datorita sistemului Smart IR

Aceasta camera este solutia perfecta pentru capturarea de imagini clare, chiar si pe lumina redusa. Este echipata cu filtru infrarosu IR/CUT si LED-uri IR. Cand camera nu mai primeste suficienta lumina aceste LED-uri se activeaza oferind vizibilitate sporita pe timp de noapte de pana la 30 de metri. Tehnologia Smart IR, integrata, va oferi o expunere corecta a imaginii.

 

 

 

 

Protectie sporita in orice conditii meteo

Partile electronice ale camerei sunt protejate la intemperii, la patrunderea apei sau a prafului datorita indexului de protectie IP67. Aceasta camera este proiectata sa reziste la temperaturi cuprinse intre -40° Celsius si 60° Celsius, asigurand o functionare buna in orice anotimp.

Dvr cu 4 canale Safer 4K , Audio prin coaxial

 

Rezolutie 4K

DVR-ul Safer SAF-4X-4K suporta inregistrarea la rezolutia 4K pe un canal analogic, 1080p - Full HD pe 3 canale si pana la 2 camere IP cu rezolutia 4K. 

Functie de inregistrare la detectarea miscarii.

Acest model de DVR poate fi configurat sa inregistreze doar la detectarea miscarii, prelungind astfel durata de viata a Hard-Disk-ului. Daca veti activa modul Enhaced VCA, veti putea sa folositi functia de protectie a perimetrului si de trecere a unei linii imaginare predefinite pe toate cele 4 canale. Daca activati modul Enhaced VCA, rezolutia maxima de inregistrare si de iesire prin HDMI scade la Full HD.

Functioneaza cu aplicatiile mobile Guarding Vision sau Hik-Connect.

Cautare inteligenta

Acest DVR are si un mod de cautare si redare a imaginilor inteligenta. Poate astfel sa analizeze videoclipuri care contin scene unde a fost detectata miscare, spre exemplu, trecerea liniei care a fost predefinita de utilizator si asa mai departe. Dispozitivul va marca aceste momente surprinse pentru a putea fi gasite mai usor.

 

 

Stocare pe HDD si backup pe Cloud

DVR-ul SAFER SAF-4X-4K va permite stocarea imaginilor pe un Hard disk cu o capacitate de pana la 6 TB. Daca doriti inregistrarea in cazul in care functionarea Hard disk-ului se intrerupe, veti putea configura DVR-ul sa stocheze imaginile pe Cloud, (backup pe Cloud poate sa genereze costuri suplimentare), pe un Hard disk extern si/sau pe un stick USB, utilizand astfel unul din cele 2 porturi USB disponibile. Hard disk-ul (SATA) trebuie achizitionat separat.

 

 

Scrieţi o recenzie

Kit supraveghere video cu 4 camere si DVR, rezolutie 5MP 2K, smart IR 30m, microfon, Safer SAF-4X5MPIR30