Kit supraveghere video, DVR Full HD, cu 2 camere tip bullet, smart IR 30m, microfon, SAFER, SAF-2XFHDIR30ACC Mărește

Kit supraveghere video, DVR Full HD, cu 2 camere tip bullet, smart IR 30m, microfon, SAFER, SAF-2XFHDIR30ACC

SAF-2XFHDIR30ACC

Produs nou

990,00 lei cu TVA

831,93 lei fără TVA

  • Kit supraveghere video simplu
  • 2 x Camere bullet smart IR, 30 m, SAFER
  • 1 x DVR 4 Canale, SAFER
  • Functie Audio
  • Nu include stocare (HDD)
  • Poate fi extins cu in 3 camere, 2 analogice si 1 IP
  • Garantie 60 de luni pentru camere si DVR

Kitul de Supraveghere de la SAFER, SAF-2XFHDIR20ACC

Usor de instalat, oferind o calitate sporita a imaginii chiar si pe timp de noapte acest kit este solutia ideala daca va ganditi sa alegeti un sistem de supraveghere. Mai mult, acest kit beneficiaza si de functie audio printr-un cablu inclus in pachet. Compus din 2 camere SAF-PRO-BM2MP20F28-S si un DVR SAF-4X-FHD Full Hcu 4 canale de la Safer, poate fi configurat si controlat prin aplicatie mobila.

Camera bullet 4 in 1, 2 MP,  cu microfon ioncorporat si lentila fixa de 2.8mm,
Safer SAF-PRO-BM2MP20F28-S

Imagini de calitate atat ziua cat si noaptea

Camera de de supraveghere SAFER SAF-PRO-BM2MP20F28-S, tip bullet de 2 Megapixeli. Senzorul acestei camere este capabil sa produca imagini de 1920x1080 cu pana la 25/30 de cadre pe secunda. Echipata cu o lentila de 2.8 mm, acopera o suprafata cu un unghi vizual de 106.4°.

Functie Audio

Modelul acesta de camera  de la Safer are si microfon incorporat permitand astfel  transmisie audio printr-un cablu coaxial.

Imagini de calitate si clare chiar si noaptea datorita sistemului Smart IR

Aceasta camera este solutia perfecta pentru capturarea de imagini clare, chiar si pe lumina redusa. Este echipata cu filtru infrarosu IR/CUT si LED-uri IR. Cand camera nu mai primeste suficienta lumina aceste LED-uri se activeaza oferind vizibilitate sporita pe timp de noapte de pana la 30 de metri. Tehnologia Smart IR, integrata, va oferi o expunere corecta a imaginii.

 

 

 

Protectie sporita in orice conditii meteo

Partile electronice ale camerei sunt protejate la intemperii, la patrunderea apei sau a prafului datorita indexului de protectie IP67. Aceasta camera este proiectata sa reziste la temperaturi cuprinse intre -40° Celsius si 60° Celsius, asigurand o functionare buna in orice anotimp.

 

Dvr cu 4 canale Safer FULL HD, Audio prin coaxial, TurboHD/AHD SAF-4X-FHD

 

Rezolutie Full HD

DVR-ul SAF-4X-FHD de la SAFER este un Recorder Video Digital cu 4 canale, capabil sa inregistreze imagini la o rezolutie de 2 Megapixeli (Full HD). Acest DVR poate sa redea live video pe cele 4 canale rezolutie Full HD la 15 cadre pe secunda.

Functie de inregistrare la detectarea miscarii.

Functia de inregistrare la detectarea miscarii este integrata in acest DVR, permitand inregistrarea de imagini atunci cand detecteaza miscare in cadru. In cazul unei detectii de miscare, DVR-ul poate desemenea sa fie configurat sa trimita notificare catre aplicatia mobila.

 

Cautare inteligenta

Acest DVR are si un mod de cautare si redare a imaginilor inteligenta. Poate astfel sa analizeze videoclipuri care contin scene unde a fost detectata miscare, spre exemplu, trecerea liniei care a fost predefinita de utilizator si asa mai departe. Dispozitivul va marca aceste momente surprinse pentru a putea fi gasite mai usor.

Stocare pe HDD si backup pe Cloud

DVR-ul SAFER SAF-4X-FHD va permite stocarea imaginilor pe un Hard disk cu o capacitate de pana la 6 TB. Daca doriti inregistrarea in cazul in care functionarea Hard disk-ului se intrerupe, veti putea configura DVR-ul sa stocheze imaginile pe Cloud, pe un Hard disk extern si/sau pe un stick USB, utilizand astfel unul din cele 2 porturi USB disponibile. Hard disk-ul (SATA) trebuie achizitionat separat.


 

Scrieţi o recenzie

Kit supraveghere video, DVR Full HD, cu 2 camere tip bullet, smart IR 30m, microfon, SAFER, SAF-2XFHDIR30ACC