Bariera acces 6 metri trafic intens LIFE SUPRA MB MAX Mărește

Bariera acces 6 metri trafic intens LIFE SUPRA MB MAX

SUPRA_MB_MAX

Produs nou

5 290,00 lei cu TVA

4 445,38 lei fără TVA

  • Bariera acces 6 metri, ✅ trafic intens
  • Suporta pana la 730 de telecomenzi
  • Produsul se poate aduce doar la comanda in 30-45 zile. 
  • ✅ 36 de luni garantie

Bariera acces 6 metri trafic intens LIFE SUPRA MB MAX. Un produs de calitate superioara, produs in Italia la un pret de exceptie. Kitul este complet, include corpul barierei, un brat la 6 metri, 2 telecomenzi. Bariera pentru trafic intens. 3 ani garantie. 

Automatizari pentru bariere stradale

Italienii de la LIFE prezinta noua gama de bariere stradale SUPRA. Se poate comanda si in versiunea cu motor de 24 V ( va rugam sa specificati telefonic)  cu brat la 6 lungime. Aceasta familie de electromotoare este proiectat in detaliu pentru un nivel inalt de calitate, estetica si functionalitate. 

SET COMPLET : Corp bariera + placa de comanda + receptor radio + Brat de 6 metri + 2 telecomenzi

O atingere de simplicitate in plus

Toate functiile barierei se pot programa foarte usor dupa modul dorit, in functie de propriile exigente si de necesitatile  de folosire. Panoul de comanda este perfect integrat si protejat de carcasa superioara, este foarte acesibil si nu in ultimul rind intuitiv in modul de functionare. In plus prezenta a doua programe deja impostate permite utilizarea imediata a instalatiei chiar dupa instalare.

Putin mai multa clasa

Supra inseamna calitate superioara si atentie la detalii. Este un sistem destinat sa dureze in timp. Pentru aceasta carcasa, structura din otel zincat este invelita intr- un robust material PVC care rezista la lovituri inpirata din automobilistica. LIFE prezinta modelul SUPRA: o noua stea in panorama automatizarilor de bariere stradale. Puterea si controlul sunt imbracate cu eleganta si clasa precum cele mai apreciate masini de pe piata.

Instalare simpla, integrare imediata

Protocolul si interfata DIGITAL LIFE TECHNOLOGY fac mult mai simpla instalarea fotocelulelor, Telecomenzilor, selectorilor cu cheie si a altor dispozitive de comanda. Noile dispozitive sunt recunoscute imediat, datorita sistemului de tip “plug and play”: instalatia deci este actualizata in orice moment. In doar trei pasi poti termina configurarea instalatiei. Instructiunile de montaj sunt clare, simple si intuitive, astfel contribuim la reducerea timpului de instalare. Impreuna cu calitatea, designul si personalizarile LIFE, puteti atinge cele mai inalte nivele ale tehnicilor de automatizare.

Scrieţi o recenzie

Bariera acces 6 metri trafic intens LIFE SUPRA MB MAX