Bariera rapida de trafic intens 3 metri timp deschidere 1-2 secunde Mărește

Bariera rapida de trafic intens 3 metri timp deschidere 1-2 secunde

SERVO100-3

Produs nou

4 250,00 lei cu TVA

3 571,43 lei fără TVA

Bariera rapida de trafic intens 3 metri timp deschidere 1-2 secunde. Foarte utile pentru sisteme de parcare cu plata sau acces rapid la institutii. MOntaj bidirectional (stanga - dreapta)

Bariera rapida de trafic intens 3 metri timp deschidere 1-2 secunde. Foarte utile pentru sisteme de parcare cu plata sau acces rapid la institutii

 

Barieră de acces auto cu servomotor de precizie, super rapida 1-2s, seria SERVO 100, trafic intens, suporta brat drept cu lungimea de pana la 3m. Timpul de deschidere și pozitia brațului sunt ajustabile. Seria de bariere SERVO 100 a fost concepută special pentru căile de acces cu trafic rutier intens. Motorul servo de precizie și echilibrarea brațului cu arcuri garantează până la 6 milioane de operațiuni închidere/ deschidere. Dispune de encoder rotativ optic pentru o mișcare cât mai lina, silențioasă și precisă a brațului. Controlerul cu meniu intuitiv și afișaj LED va ajuta la o programare cât mai facilă. Carcasa exterioară este confecționată din oțel acoperit cu un strat protector de vopsea rezistentă la impact, ceea ce îi conferă o durată de viață mare și o foarte bună protecție împotriva coroziunii. Bariera este bi-direcțională prin inversarea mecanismului interior în funcție de necesitați.

Scrieţi o recenzie

Bariera rapida de trafic intens 3 metri timp deschidere 1-2 secunde