Bariera acces auto 5 metri LIFE Trafic intens la 24V SUPRAMB524 Mărește

Bariera acces auto 5 metri LIFE Trafic intens la 24V SUPRAMB524

SUPRAMB524

Produs nou

3 999,00 lei cu TVA

3 360,50 lei fără TVA

  • Bariera acces auto 5 metri LIFE Trafic intens la 24V.
  • Suporta pana la 730 de telecomenzi
  • Kit complet, include corpul barierei,un brat la 5 metri si 2 telecomenzi.
  • 3 ani garantie

Bariera acces auto 5 metri LIFE Trafic intens la 24V. Calitate superioara, fabricata in italia la un pret de exceptie. Kitul este complet, include corpul barierei, un brat la 5 metri, 2 telecomenzi. 3 ani garantie

Italienii de la LIFE ofera gama de automatizari pentru bariere stradale SUPRA. Aceasta bariera este versiunea cu motor de 24 V si brat de bariera de 5 m lungime. Aceasta familie de electromotoare este proiectata in detaliu pentru un nivel inalt de calitate , estetica si functionalitate.

SET COMPLET : Corp bariera + Brat de 5 metri + 2 telecomenzi 

Pe langa trebuie achizitionate elementele de siguranta sau alte elemente de utilizate: Fotocelule/Detector de bucla inductiva

O atingere de simplitate in plus

Toate functiile barierei se pot programa foarte usor dupa modul dorit, in functie de propriile exigente si de necesitatile de folosire. Panoul de comanda este perfect integrat si protejat de carcasa superioara, este foarte acesibil si nu in ultimul rind intuitiv in modul de functionare. In plus prezenta a doua programe deja impostate permite utilizarea imediata a instalatiei chiar dupa instalare. Putin mai multa clasa Supra inseamna calitate superioara si atentie la detalii. Este un sistem destinat sa dureze in timp. Pentru aceasta carcasa, structura din otel zincat este invelita intr- un robust material PVC care rezista la lovituri inpirata din automobilistica.

LIFE prezinta modelul SUPRA: o noua stea in panorama automatizarilor de bariere stradale. Puterea si controlul sunt imbracate cu eleganta si clasa precum cele mai apreciate masini de pe piata. Instalare simpla, integrare imediata Protocolul si interfata DIGITAL LIFE TECHNOLOGY fac mult mai simpla instalarea fotocelulelor, Telecomenzilor, selectorilor cu cheie si a altor dispozitive de comanda. Noile dispozitive sunt recunoscute imediat, datorita sistemului de tip “plug and play”: instalatia deci este actualizata in orice moment. In doar trei pasi poti termina configurarea instalatiei. Instructiunile de montaj sunt clare, simple si intuitive, astfel contribuim la reducerea timpului de instalare. Impreuna cu calitatea, designul si personalizarile LIFE, puteti atinge cele mai inalte nivele ale tehnicilor de automatizare.

 

Bariera este formata din:

• Corpul barierei si placa de montaj

• Bratul de 5 metri

• Receptor radio si unitate de comanda 

• Cauciuc de protectie pe margini

• Banda reflectoare de atentionare 

• 2 Telecomenzi

Scrieţi o recenzie

Bariera acces auto 5 metri LIFE Trafic intens la 24V SUPRAMB524