Corp bariera acces auto cu servomotor, pentru trafic intens, deschidere 3 secunde, BXB-S20CB01I Mărește

Corp bariera acces auto cu servomotor, pentru trafic intens, deschidere 3 secunde, BXB-S20CB01I

BXB-S20CB01I

Produs nou

3 820,00 lei cu TVA

3 210,08 lei fără TVA

  • Corp bariera pentru acces auto
  • Servomotor, viteza 3-5 secunde
  • Suport brat de pana la 6 metri
  • Garantie 24 luni

Corp bariera de acces auto BXB-S20CB01I

Acest dispozitiv de acces prevazut cu servomotor de precizie,cu viteza de actionare ajustabila intre 3-5 secunde, seria SERVO 100 este conceput pentru conditiile in care de traficul este intens. Aceasta bariera de acces suporta instalarea bratelor de tip drept sau gard cu lungimea de pana la 6m(bratul nu e inclus).

Timpul de deschidere și pozitia bratului fiind ajustabile, iar seria de bariere SERVO 100 este  conceputa in special pentru caile de acces intens circulate.

Corpul este garantat pana la 6 milioane de operatiuni de inchidere/deschidere, motorul este de tip servo de precizie si are un sistem de echilibrare a bratului cu arcuri. Sistemul de deschidere mai dispune de encoder rotativ optic pentru o miscare lina si silentioasa, dar si precisa a bratului.

Controlerul cu meniu intuitiv și afisaj LED ajuta la o programare cat mai simpla.

Carcasa exterioara este confecționata din otel acoperit cu un strat protector de vopsea rezistenta la impact, ceea ce îi confera o durata de viata mare și o foarte buna protectie împotriva coroziunii. Bariera este bi-direcțională prin inversarea mecanismului interior în funcție de necesitați.

Scrieţi o recenzie

Corp bariera acces auto cu servomotor, pentru trafic intens, deschidere 3 secunde, BXB-S20CB01I