Bariera acces auto 3 metri LIFE 230V SUPRA3

SUPRA3

Produs nou

2 599,00 lei cu TVA

2 899,00 lei cu TVA

- 300,00 lei

2 184,03 lei fără TVA

  • Bariera acces auto 3 metri
  • Model: LIFE 230V.
  • Este o bariera uz rezidential.
  • 3 ani garantie

Bariera acces auto 3 metri LIFE 230V. Este o bariera uz rezidential. 3 ani garantie

 

Automatizari pentru bariere stradale

Italienii de la LIFE prezinta noua gama de bariere stradale SUPRA. Se gaseste in versiunea cu motor de 220 V cu brat la 3 lungime. Aceasta familie de electromotoare este proiectat in detaliu pentru un nivel inalt de calitate, estetica si functionalitate. 

SET COMPLET : Corp bariera + Brat de 3 metri + 2 telecomenzi

 

O atingere de simplicitate in plus

Toate functiile barierei se pot programa foarte usor dupa modul dorit, in functie de propriile exigente si de necesitatile
de folosire. Panoul de comanda este perfect integrat si protejat de carcasa superioara, este foarte acesibil si nu in ultimul rind intuitiv in modul de functionare. In plus prezenta a doua programe deja impostate permite utilizarea imediata a instalatiei chiar dupa instalare.

Putin mai multa clasa

Supra inseamna calitate superioara si atentie la detalii. Este un sistem destinat sa dureze in timp. Pentru aceasta carcasa, structura din otel zincat este invelita intr- un robust material PVC care rezista la lovituri inpirata din automobilistica. LIFE prezinta modelul SUPRA: o noua stea in panorama automatizarilor de bariere stradale. Puterea si controlul sunt imbracate cu eleganta si clasa precum cele mai apreciate masini de pe piata.

Instalare simpla, integrare imediata

Protocolul si interfata DIGITAL LIFE TECHNOLOGY fac mult mai simpla instalarea fotocelulelor, Telecomenzilor, selectorilor cu cheie si a altor dispozitive de comanda. Noile dispozitive sunt recunoscute imediat, datorita sistemului de tip “plug and play”: instalatia deci este actualizata in orice moment. In doar trei pasi poti termina configurarea instalatiei. Instructiunile de montaj sunt clare, simple si intuitive, astfel contribuim la reducerea timpului de instalare. Impreuna cu calitatea, designul si personalizarile LIFE, puteti atinge cele mai inalte nivele ale tehnicilor de automatizare.

 Pachetul barierei contine:

 

 

  • ·         Corpul barierei 
  • ·         Bratul de 3 metri
  • ·         Receptor radio si unitate de comanda
  • ·         2 Telecomenzi

Scrieţi o recenzie

Bariera acces auto 3 metri LIFE 230V SUPRA3