Reduceri! Kit automatizare poarta culisanta 600 Kg Linomatik Slide6+ 4 metri cremaliera cu insertie metalica Mărește

Kit automatizare poarta culisanta 600 Kg Linomatik Slide6+ 4 metri cremaliera cu insertie metalica

SLIDE6KIT-NCP

Produs nou

1 499,00 lei cu TVA

1 599,00 lei cu TVA

- 100,00 lei

1 259,66 lei fără TVA

Kit automatizare poarta culisanta 600KG LINOMATIK SLIDE6-N + cremaliera cu insertie metalica(set de 4 bucati de 1 metru). 

Garantie 3 ani!

Noua generatie de motoare LINOMATIK

LINOMATIK SLIDE6-N este un motor pentru automatizarea portilor culisante. Acesta este cel mai puternic si cel mai de incredere motor din clasa sa. Este creat pentru a putea deschide porti mari de 8 metri cu greutate de pana la 600 kg. Aceste caracteristici il recomanda pentru a face fata aplicatiilor tale de deschidere automata a portii, fiind extrem de fiabil si rezistent pentru multi ani. Este echipat cu un panou de control care ofera numeroase beneficii, cum ar fi: reglarea puterii, auto-inchidere, scadere treptata de viteza si alte functii  

 

Alegerea ideala pentru aplicatii diverse  

Automatizarea de poarta culisanta LINOMATIK SLIDE6-N este alegerea ideala atat pentru clienti si instalatori. Este un sistem de automatizare integrat, care este potrivit pentru porti culisante rezidentiale sau industriale cu o greutate de pana la 600 kg.

Combinatia excelenta de calitate a constructiei produsului si simplitatea de instalare face din acest produs alegerea excelenta atat pentru casa, cat si pentru afacerea ta. O noua generatie de motoare puternice te vor rasplati cu multi ani de functionare continua, fara probleme si fara necesitati de intretinere costisitoare.  

Panoul de control electronic dispune de multe functii, dar cu o programare simpla, logica. Daca esti un instalator priceput si cu experienta, ai putea sa instalezi acest sistem in aproximativ doua ore. Toate componentele sunt la locul lor si instalarea se face extrem de rapid.

  

Fabricat din materiale de calitate pentru o durata de viata lunga   

Motor puternic cu protectie termica si roti din otel masiv, cadru din plastic rezistent , capace din plastic ABS pentru o durata lunga de viata, limitator electro-mecanic cu capac de protectie de plastic. Acestea fac din SLIDE6-N o automatizare de poarta culisanta profesionala.

 

Setul contine:

• motor 600 kg cu placa de comanda si receptor radio

• 2 limitatori de cursa

• placa metalica de montaj

• set de fotocelule

• lampa de semnalizare LED

• 2 telecomenzi

• 4 bucati cremaliera cu insertie metalica

Atentie! La aceasta automatizare se pot inrola un maxim de 30 de telecomenzi. 

Scrieţi o recenzie

Kit automatizare poarta culisanta 600 Kg Linomatik Slide6+ 4 metri cremaliera cu insertie metalica

27 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: