Reduceri! Kit automatizare poarta culisanta 400 Kg LIFE Acer, ACER400 Mărește

Kit automatizare poarta culisanta 400 Kg LIFE Acer, ACER400

ACER400

Produs nou

1 399,00 lei cu TVA

1 599,00 lei cu TVA

- 200,00 lei

1 175,63 lei fără TVA

Kit automatizare pentru porti culisante de 400 KG. Producator LIFE Italia. 3 Ani garantie. Programare foarte usoara, nu necesita cunostinte evoluate. Kitul vine Pre - Programat, adica are setari standard facute pentru deschidere de poarta, dar pentru setari avansate va recomandam sa cititi manualul. 

Kit automatizare pentru porti culisante de 400 KG. Producator LIFE Italia. 3 Ani garantie. Programare foarte usoara, nu necesita cunostinte evoluate. 

facile_installazioneSimplitate in instalare si configurare

Toate functiile acestor automatizari de porti culisante se pot programa dupa fiecare cerinta cu maxima usurinta, in functie de exigentele fiecaruia. Panoul de comanda, este integrat direct in carcasa de protectie a automatizarii  si este foarte accesibil si intuitiv in functionare. In plus sistemele de automatizari porti vin cu doua programe impostate si permit utilizarea imediata a motorului chiar dupa instalare

 

MotorlinebitzaSiguranta inainte de toate

Pe langa invoatie, siguranta este unul dintre conceptele fundamentale a le filozofiei LIFE. Din acest motiv toate sistemele de automatizari porti culisante sunt dotate cu encoder si sfarsit de cursa. Functia acestui encoder este de a controla in orice moment pozitia si viteza portii si de a semnala prezenta de eventuale obstacole in cursa portii. Acesta actioneaza instantateu reglajele necesare pentru evitarea oricarui inconvenient. Pe langa acesta avem dispozitivele de sfarsit de cursa pentru o dubla siguranta a sistemelor de automatizari porti culisante 

 

Idei si materiale care rezista in timp

Automatizarea de poarta culisanta Acer este un concept inovativ “imbracat” in materiale si solutii ce merita probate: acestea sunt realizate pentru a fi cat mai performante in concordanta cu siguranta si durata lunga de viata a sistemelor de automatizari porti. Structura in aluminiu ofera o maxima usurinta, si garanteaza inalterabilitate la agentii atmosferici. Carcasa externa protejeaza motorul de lovituri si de intemperii atat partea electronica cat si cea mecanica. Partile mecanice ale acestor automatizari de porti culisante au caracteristici tehnice deosebite: tot corpul motorului este protejat de vopsele pe baza de prafuri antioxidante, iar angrenajele sunt robuste, construite din materiale speciale.

Continutul kitului : 
1 bucMotor ACER 400
2 bucLimitatori cursa mecanici
2 bucTelecomanda 
1 SetFotocelule Life 
1 BucLampa automatizare de poarta 
1 BucSticker de avertizare
1 BucManual de instalare si programare in ROMANA, Engleza
1 BucPlaca de montaj - Soclu
CremalieraNEINCLUSA - Orice automatizare culisanta are nevoie si de cremaliera. Va rugam sa achizitionati cremaliera in functie de lungimea portii dumneavoastra. 

Scrieţi o recenzie

Kit automatizare poarta culisanta 400 Kg LIFE Acer, ACER400

27 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: