Reduceri! Automatizare poarta batanta 2x2.5 metri trafic intens KING GATES, LINEARK50024 Mărește

Automatizare poarta batanta 2x2.5 metri trafic intens KING GATES, LINEARK50024

LINEARK50024

Produs nou

1 902,00 lei cu TVA

1 598,32 lei fără TVA

Automatizare poarta batanta 2x2.5 metri KING GATES LINEARK50024 pentru uz intens, sustine pana la 250 KG pe fiecare foaie de poarta. Este una dintre cele mai fiabile automatizari, datorita pistonului telescopic si a motorului cu protectie termica de 140° C. Instalare foarte usoara cu ajutorul a unei placi de baza universala si inteligenta.

Automatizare fiabila pentru un trafic intens

 

Automatizarea LINEARK50024 vine cu 2 brate cu piston telescopic(mecanic), fabricate din aluminiu turnat si cadru de otel inoxidabil. Suportii de prindere a bratelor nu necesita sudura datorita capatului care poate fi prins de poarta cu ajutorul unor suruburi. Cablarea ei se face foarte usor datorita unor cleme de legatura. Carcasa are un factor de protectie IP 54, care permite utilizarea portii la temperaturi cuprinse intre -20° - +50°. Motorul este unul silentios, care permite o deschidere de 0.014 metri/ secunda cand foaia este la greutate maxima (250 de kg). Calitatea folosita la piesele facute de KING GATES iti spun mai mult decat un lucru: Miscare silentioasa, performanta maxima, uzura minima, instalare usoara.

 

 

 

 

Placa de control inteligenta

 

Munca instalatorului este simplificata radical datorita unei placi de baza inteligenta . Aceasta garanteaza performanta la nivel inalt in ceea ce priveste siguranta utilizatorilor, timpul si viteza de instalare. O singura metoda de programare si pentru automatizari batante si pentru automatizari culisante. Astfel instalatorul nu trebuie sa invete doua tipuri de placi de baza. Aceasta ajuta la o programare rapida si la o mentenanta simpla si practica. 

Se regleaza practic folosind un variator de putere, cursa portilor se poate programa automat cu ajutorul unei singure telecomenzi. Vine echipata cu leduri de diagnosticare si comutatoare DIP pentru setarea modurilor de functionare. Suporta gestionarea operatiunilor de reducere a vitezei, de reglare a vitezei si forta la detectie obstacol. 

 

 

Placa de control poate fi programata direct din telefon printr-o aplicatie intuitiva. Pentru aceasta trebuie sa achizitionati modulul wireless KINGCONNECT (Vezi produse asociate), sau poti sa o controlezi din aplicatia CLAVIS daca instalezi modulul suplimentar WI-CLAVIS, pentru a putea controla automatizarea deschis/ inchis . (Atentie - produsele specificate mai sus nu sunt incluse in acest KIT). 

 

 

 

Pachetul include: 

 

• Cutie cu placa de baza STARG8 

• 2 x brate telescopice 

• Lampa de semnalizare cu antena incorporata

• Set de fotocelule 

• 2 x Telecomenzi 

 

 

Inainte de a alege automatizarea, verificati dimensiunile stalpilor portii, pentru a vedea daca se potriveste pe poarta dumneavoastra. 

 

Unghi poarta KING 400 sau 500

 

 

Va rugam alegeti automatizarea in functie de greutatea si lungimea portii dumneavoastra, conform graficului de mai jos. Cumparati o automatizare mai puternica daca sunteti la limita de greutate sau dimensiune.

Scrieţi o recenzie

Automatizare poarta batanta 2x2.5 metri trafic intens KING GATES, LINEARK50024

30 alte produse în aceeași categorie: