Reduceri! Kit automatizare poarta batanta brat articulat Life KIT ARMOR Mărește

Kit automatizare poarta batanta brat articulat Life KIT ARMOR

KIT ARMOR

Produs nou

2 030,00 lei cu TVA

2 350,00 lei cu TVA

- 320,00 lei

1 705,88 lei fără TVA

Kit automatizare poarta batanta brat articulat Life 2x 2,3 metri si 250 Kg / canat. Kit de automatizare poarta brat articulat ARMOR- 3 Ani garantie. Foate usor de instalat. Kitul poate fi montat pe porti cu stalpi grosi de pana la 40cm.

Kit automatizare poarta batanta brat articulat Life 2x 2,3 metri si 250 Kg / canat

Kit de automatizare poarta brat articulat ARMOR- 3 Ani garantie. Foarte usor de instalat. Kitul poate fi montat pe porti cu stalpi grosi de pana la 40 cm. 

 

Un kit de automatizare poarta articulat din care nu lipseste nimic! 

Automatizarea de poarta Armor este format din doua brate articulate motorizate, o centrala de comanda, o lampa pentru semnalizare, doua celule fotosensitive, doua telecomenzi. Cu ajutorul acestei automatizari veti avea controlul portii absolut. Veti putea deschide poarta din telecomanda foarte usor. Nu mai trebuie sa iesi in frig sau in ploaie sa deschizi poarta. Centralei de comanda ii puteti atasa un comunicator GSM – Esim 110 si astfel vei putea sa deschizi poarta foarte usor cu ajutorul telefonului mobil prin apel GSM.

 

 

Ce trebuie sa stiti

Automatizarea de poarta Armor poate automatiza porti batante cu greutatea maxima de 250 Kg/foaie respectiv 2.3 metri lungime/foaie. Aceasta este potrivita atat pentru uz rezidential cat si pentru uz comercial. Motorul functioneaza la 24 VDC si astfel automatizarea se poate folosii pentru un ciclu de deschidere de 80% / zi. Mecanismele sunt produse sub cele mai inalte standarde, din aluminiu si sunt acoperite cu zinc pentru a oferi fiabilitate maxima. Automatizarea de poarta articulata Armor are doua motoare silentioase, durabile care nu necesita intretinere speciala. Daca aveti o pana de curent puteti actiona motoarele manual cu ajutorul unei chei speciale furnizate in pachet.

 

 

 

3 ani garantie!

Un sistem de automatizare proiectat sa dureze o viata

Sistemele de automatizari porti ARMOR sunt proiectate la calitate maxima. Structura este facuta din aluminiu cu densitate ridicata pentru ca este un material foarte usor care nu rugineste. Carcasa din exterior este nedeformabila. Arborele motorului si toate mecanismele se sprijina pe rulmenti pentru a garanta o maxima resistenta in timp. 

Instalare pe diferite tipuri de porti batante

Aceasta automatizare de poarta batanta poate fi utilizata pe mai multe tipuri de porti batante cum ar fi cele cu stalpi foarte grosi, acolo unde motoarele liniare din gama de automatizari porti Optimo nu pot actiona. 

Siguranta in folosire 

Produsele din gama de automatizari porti batante Armor vin echipate cu fotocelule pentru a detecta peroanele sau obiectele care se afla in acel moment in cursa portii. Centrala electronica proceseaza toata informatia foarte rapid si activeaza cele mai bune masuri de siguranta in timp real. Astfel copiii tai vor fi protejati atunci cand se joaca in apropierea portii. 

Automatizarile de porti articulate Armor se instaleaza usor 

Interfata “DIGITAL LIFE TECHNOLOGY” simplica instalarea fotocelulelor, selectoarelor digitale, si a altor dispozitive de comanda. Noile dispozitive vin recunoscute imediat datorita sistemului de tip “plug and play”. Instructiunile de montaj sunt clare, simple si intuitive si impreuna cu design-ul si serviciile personalizate LIFE ajungeti la cele mai inalte nivele tehnice de satisfactie.

 

Scrieţi o recenzie

Kit automatizare poarta batanta brat articulat Life KIT ARMOR