Reduceri! Automatizare poarta batanta brat articulat pentru trafic mediu KING GATES MINIMODUS Mărește

Automatizare poarta batanta brat articulat pentru trafic mediu KING GATES MINIMODUS

MINIMODUSKIT24

Produs nou

2 361,00 lei cu TVA

2 650,00 lei cu TVA

- 289,00 lei

1 984,03 lei fără TVA

Automatizarea de poarta batanta MiniModus, se poate instala pe porti de maxim 2x2 Metri si 250kg per canat. Eleganta si rafinata, acesta automatizare iti aduce o fiabilitate crescuta datorita pieselor de calitate produse de KING GATES. 

Automatizarea de poarta batanta MiniModus, se poate instala pe porti de maxim 2x2 metri si 250kg per canat. Siguranta si fiabilitatea sunt baza conceptului King GATES, acestea se datoreaza componentelor de calitate, rezistente in timp, care sunt folosite la productia acestor automatizari de porti. Bratele si cadrul sunt fabricate din aluminiu turnat sub presiune. Automatizarea este recomandata pentru un uz mediu datorita ciclului de lucru de 50 %.  

Rezultatul? Miscare silentioasa, performanta maxima, uzura minima. 

 

 

Placa de control inteligenta 

 

Placa de baza inteligenta simplifica radical munca instalatorului. Aceasta garanteaza performanta la nivel inalt in ceea ce priveste siguranta utilizatorilor, timpul si viteza de instalare. O singura metoda de programare si pentru automatizari culisante si pentru automatizari batante. Astfel instalatorul nu trebuie sa invete doua tipuri de placi de baza. Aceasta ajuta la o programare rapida si la o mententata simpla si practica. 

 

Placa de control poate fi programata direct din telefon printr-o aplicatie intuitiva. Pentru aceasta trebuie sa achizitionati modulul wireless KINGCONNECT (Vezi produse asociate), sau poti sa o controlezi din aplicatia CLAVIS daca instalezi modulul suplimentar WI-CLAVIS, pentru a putea controla automatizarea deschis / inchis . (Atentie - produsele specificate mai sus nu sunt incluse in acest KIT). 

 

 

Pachetul include: 

 

• 2 brate articulate (unul dintre brate are placa de baza incorporata in ea)

• Lampa de semnalizare

• Set de fotocelule 

• 2 x Telecomenzi

 

Scrieţi o recenzie

Automatizare poarta batanta brat articulat pentru trafic mediu KING GATES MINIMODUS