KIT automatizare porti batante, montaj ingropat, Comunello, EAGLE 24V, GKEE035EL0900A Mărește

KIT automatizare porti batante, montaj ingropat, Comunello, EAGLE 24V, GKEE035EL0900A

GKEE035EL0900A

Produs nou

4 499,00 lei cu TVA

3 780,67 lei fără TVA

  • Automatizare pentru porti batante
  • Panou comanda, placa 24 V HP
  • Pentru porti de pana la 3.5 m
  • Tip instalare, ingropata 
  • 24 de luni garantie
  • Produs in italia 100%

Modelul Eagle este o linie de actuatoare subterane concepute pentru a oferi o soluție cand vine vorba de confortul si sifguranta pe care le ofera automatizarile cum sunt cele de la Comunello. Fiind ingropate, sunt in acelasi timp si discrete si o ofera o nota de eleganta.

 

servomotoare Eagle 24 comunelloKit-ul de automatizare Eagle contine o serie de accesorii pentru instalare. Din aceste accesorii fac parte cele 2 servomotoare care deservesc bratul metalic fiind in acelasi timp si piesele principale ale acestui sistem

 

Aceste servomotoare sunt extrem de rezistente la coroziune, sunt discrete și compacte iar siguranta si fiabilitatea absoluta sunt garantate. Actuatoarele Eagle sunt practice și rapide de instalat, simple și intuitive de utilizat. Sunt disponibile și versiuni optionale cu codificator.porti batante comunello

 

Performanta crescuta si lubrufiere testata a acestui dispozitiv chiar si pe temperaturi scazute. Viteza mecanismului ajustabila, detectia obstacolelor. Acest dispozitiv este foarte rezistent la intemperii si are un grad de protectie IP 67.

 

Kit-ul GKEE035EL0900A mai contine 

Telecomanda Victor 2 cu Tehnologie Rolling code, 

Acest tip de telecomanda cconstruite elegant prevazute cu butoane de acces atent integrate in design pentru a se evita apasarea acestora accidentala. Acest tip de telecomanda foloseste frecvente 433,92 și 868,46 MHz si cu functia de roll-code. Aceasta functie garanteaza un nivel ridicat de securitate, conform producatorului sunt posibile peste 18 milioane de combinatii. Cu o raza de actiune de 100 m in aer liber, aceasta telecomanda este alimentata de o baterie de 3 VDC.

 

telecomanda Victor 2

 

foto celule comunello dart ajustabile

Fotocelule DART Ajustabile  cu infrarosu

Aceste fotocelule integrate protejate cu o garnitura preasamblata pe o carcasa speciala, material din plastic de inalta calitateSimple si usor de intalat. Acestea permite sincronizarea automata intre emitator si receptor pentru a evita interferentele in sistemele cu mai multe perechi de fotocelule. De asemenea, acestea impiedica actionarea sistemului servomotor cand intalneste un obstacol in fasta portii pentru a elimina alte riscuri si accidentari.

 

Panou control, placa QUAD 24V HP

Meniu multi-nivel usor de utilizat cu LED clar ghid pentru configurare simpla. Toate caracteristicile sunt configurate utilizand meniul pe mai multe niveluri usor de utilizat accesat de doar doua butoane de pe panou de control. Un sistem LED simplu informatii clare despre starea (activat/dezactivat) a fiecarei caracteristici.

Panou control, placa QUAD 24V HP

 

Scrieţi o recenzie

KIT automatizare porti batante, montaj ingropat, Comunello, EAGLE 24V, GKEE035EL0900A

30 alte produse în aceeași categorie: