Reduceri! Kit automatizare poarta batanta 2x2 metri Life, OPTIMO2 Mărește

Kit automatizare poarta batanta 2x2 metri Life, OPTIMO2

OPTIMO2

Produs nou

1 509,00 lei cu TVA

1 690,00 lei cu TVA

- 181,00 lei

1 268,07 lei fără TVA

Producator LIFE Italia. 3 ani garantie. Programare foarte usoara, nu necesita cunostinte evoluate. 

Kit automatizare poarta batanta 2x2 metri cu maxim 200Kg/Canat. 

Un kit de automatizare complet care se poate folosi pe porti de 2 metri si 200 kg per canat. Se instaleaza/ programeaza foarte usor. Atu Tech ofera garantie 3 ani pentru automatizarile de porti life. Atentie! Suportul lateral pentru montaj al lampii se achizitioneaza separat. Vezi produse asociate. Suportul de montaj al lampii drept este inclus

Un kit de automatizare poarta din care nu lipsește nimic! 

Automatizarea de poarta Optimo 2 este formata din cele doua brate motorizate, un panou de control, o lampa de avertizare, doua fotocelule si doua telecomezi. Rezultatul final este controlul absolut al portii fara compromis. Automatizarile de poarta batanta se instaleaza deobicei in interiorul curtii fara a interveni asupra designului arhitectural al gardului. Operarea automatizarii de poarta se poate face in mai multe moduri cum ar fi printr-o telecomanda de la distanta sau cu ajutorul unui comunicator GSM direct din telefon. (Cu ajutorul modulului ESIM 110) Panoul central ofera multe optiuni de control si caracteristici de securitate. Pentru functionarea in siguranta a instalatiei este obligatoriu sa montati si cele doua fotocelule furnizate. 

 

Ce trebuie sa stiti

  

Automatizarea de poarta Optimo 2 poate automatiza porti batante cu greutatea maxima de 200 Kg/foaie respectiv 2 metri lungime/foaie. Aceasta este potrivita atat pentru uz rezidential cat si pentru uz comercial. Motorul functioneaza la 24 VDC si astfel automatizarea se poate folosi pentru un ciclu de deschidere de 85% / zi. Automatizarea de poarta Life Optimo 2 are un motor silentios, durabil si care nu are nevoie de o intretinere speciala. In cazul unei pene de curent este posibila actionarea motoarelor manual cu ajutorul unei chei speciale furnizate in pachet.

Inainte de a achizitiona o automatizare va rugam cititi manualul pentru a descoperi cotele corecte si portile pe care pot fi folosite: Vezi cotele

 


3 ani garantie!

  

Decizia prelungirii garantiei pentru automatizarile de porti LIFE subliniaza increderea distribuitorului oficial Atu Tech in fiabiliatea sistemelor de deschidere automata a portilor si ofera un beneficiu suplimentar, exclusiv utilizatorilor finali. Materialele din care sunt produse si standardul inalt de fabricatie face din sistemele de automatizari porti LIFE unele dintre cele mai fiabile existente pe piata. 

 

Construite din materiale de calitateGama de automatizari porti batante marca LIFE este proiectata la nivel inalt, in linie cu standardele de calitate, design si functionalitate cele mai evoluate automatizari de porti existente pe piata.

 

Siguranta in folosire

Produsele din gama de automatizari porti batante Optimo vin echipate cu fotocelule pentru a detecta peroanele sau obiectele care se afla in acel moment in cursa portii. Centrala electronica proceseaza toata informatia foarte rapid si activeaza cele mai bune masuri de siguranta in timp real. Astfel copiii tai vor fi protejati atunci cand se joaca in apropierea portii.

 

Functioneaza indiferent de sezon

 

Aceste automatizari de porti pot functiona de la temperaturi de - 25 grade si 75 grade celsius. Acestea au deasemenea si un mecanism de deblocare foarte bun care este bine protejat pentru a nu intra mizerie sau apa. Desi acesta se foloseste foarte rar, a fost gandit sa fie activat cu usurinta, rapiditate si siguranta oferind un confort in plus.

Automatizarile de porti Optimo se instaleaza usor

Consolele de montaj sunt solide, modulare și inteligente, ideale pentru a rezolva orice cerință de instalare. Instrucțiunile de montaj ale automatizarii porti sunt clare, simple și intuitive, care asistă instalatorul prin toate etapele muncii lui. LIFE a proiectat totul la cel mai mic detaliu, inclusiv un design fermecător și o gamă de servicii personalizate.

Scrieţi o recenzie

Kit automatizare poarta batanta 2x2 metri Life, OPTIMO2

30 alte produse în aceeași categorie: