Automatizare pentru poarta batanta 2x5m Comunello RAM 500 24V, GKRM5000LB901 Mărește

Automatizare pentru poarta batanta 2x5m Comunello RAM 500 24V, GKRM5000LB901

GKRM5000LB901

Produs nou

2 450,00 lei cu TVA

2 058,82 lei fără TVA

 • Lungime poarta pana la 5m
 • Greutate maxima 1 T ( pana la 500 kg/foaie)
 • Deschidere maxima 110°
 • Meniu de programare simplu
 • 2 Telecomenzi Keep4 Rolling Code
 • Accesorii incluse
 • Produs in italia 100%

Kit automatizare pentru porti batante cu dimensiunea de maxim 5m/foaie de la Comunello, RAM 500 24V. Pachet compus din 2 brate (2 motoare), lampa (cu antena), 2 fotocelule, panou de comanda, suruburi si 2 telecomenzi.

 

Constructie solida si materiale durabile

Kit-ul Automatizarea Comunello Ram 500 24V aduce in prim plan bratele produse din aliaj de aluminiu si partea din interioar din otel inoxidabil. In acest mod bratele automatizarii vor fi protejate impotriva coroziunii, asigurand astfel o durata de viata indelungata dar si un un consum de energie redus, avand o greutate de 9,3 kg/brat.

Meniul cu multinivel, usor de utilizat si configurat cu ghidaj cu indicatori LED, clar fac ca setarea panoului de control cu placa de 24 V, HP sa fie simpla pentru utilizator. Aceasta este prevazuta cu protectie dubla pentru siguranta, canal auxiliar control radio, reglare a vitezei de deplasare a bratelor mecanice.

 

 

Usor de instalat si de folosit

 • Unitate radio detasabila
  Intrare de rezerva a bateriei
 • Soft-Start și Soft-Stop
 • Blocare radio controlată
 • Mișcare simplificată sau configurare a programului
 • Intrare codificator
 • Conectori detașabili și aspect simplificat
 • Funcția de condominiu
 • Ieșire lumină de stare a porții

Lampa puternica cu antena incorporata

Swift 230V este inclusa in kit, are 3 LED-uri puternice, lucru care le face  sa fie vizibile atat ziua cat si noaptea.

Antena (incorporata) pentru receptia semnalului de la telecomanda este inclusa in corpul lampii pentru a o proteja de intemperii si vandalizare.

Sistem de blocaj pentru siguranta sporita

In cazul in care se intrerupe alimentarea cu energie electrica sau apare o alta defectiune, sistemul de blocaj al bratului poate fi deblocat cu ajutorul unei chei din aluminiu. Cheia este inclusa in pachet.

Telecomanda cu tehnologie Rolling-Code

Keep4 este o telecomanda cu tehnologie Rolling-code la 433,92 Mhz cu sistem de invatare automata si cod secvential. Codurile pot fi introduse de la distanta, asta prin intermediul unei taste de programare direct de pe placa de control. Usor de folosit, prevazuta cu taste soft touch (atingere usoara), design placut si elegant, iar bateria usor de inlocuit cu durata lunga de viata.

Numarul maxim de telecomenzi suportat pe aceasta automatizare este de 120

telecomanda automatizare comunello keep4

Fotocelule SLIM DART

Cele 2 fotocelule SLIM incluse au un design modern cu aspect placut, fara margini ascutite si fara suruburi scoase la vedere. Fotocelulele au spatiu pentru rezerva de cablu si pot fi mutate usor daca au fost instalate gresit. Este posibila montarea de fotocelule suplimentare daca se doreste o securitate sporita.

Unghi de deschidere poarta pana la 110°

Un brat se poate deschide la un unghi de maxim 110°. Limitatoarele metalice permit o oprire precisa si lina atunci cand poarta se deschide la unghiul dorit, astfel durata de viata a motorului este prelungita.

P

osibilitate de integrare cu alte module

Automatizarea Comunello RAM 500 230V permite integrarea cu alte module cum ar fi modul pentru deschiderea cu cheie, modul pentru control Wifi sau GSM, cititor de carduri, receptor radio de la alt brand de automatizare s.a.

Scrieţi o recenzie

Automatizare pentru poarta batanta 2x5m Comunello RAM 500 24V, GKRM5000LB901

30 alte produse în aceeași categorie: