Automatizare pentru poarta batanta 2x5m Comunello RAM 500 230V GKRM5000HB901 Mărește

Automatizare pentru poarta batanta 2x5m Comunello RAM 500 230V GKRM5000HB901

GKRM5000HB901

Produs nou

1 802,00 lei cu TVA

1 514,29 lei fără TVA

  • Lungime poarta pana la 5m
  • Greutate maxima 500kg (250kg/ foaie)
  • Deschidere maxima 110°
  • Meniu de programare simplu
  • Telecomenzi cu tehnologie Rolling Code
  • Include 2 brate (2 motoare), lampa(cu antena), 2 fotocelule, panou de comanda, suruburi si 2 telecomenzi
  • Produs in italia 100%
Componentele sale sunt facute pentru a rezistenta impotriva coroziunii, oferind o durabilitate mai mare in timp si un consum de energie redus.

Automatizare pentru porti pana la 500KG

Automatizare potrivita pentru porti in urmatorul mod:

5 metri pe foaie(poarta), daca foaia nu depaseste 220kg
2-5 metri pe foaie daca poarta are greutatea cuprinsa intre 220 si 500kg

Pentru mai multe detalii despre functionare puteti vizualiza fisa tehnica.

Acest model functioneaza la 220V.

Pachetul include lampa, fotocelule, panou de comanda si 2 telecomenzi.

Rezistenta la conditii extreme se datoreaza si mecanismelor special gandite pentru a oferi o durabilitate cat mai mare. Dotate cu indexul de protectie la apa si praf IP44, bratele automatizarii pot rezista pana la temperaturi cuprinse intre -20°C si +50°C. 

Instalarea acestei automatizari se realizeaza foarte usor, meniurile de programare fiind simplu de inteles de catre instalatori.    

Automatizarea include si o lampa swift, dotata cu trei LED-uri ce lumineaza atat ziua, cat si noaptea pentru a anunta persoanele din jur de inchiderea / deschiderea portii. Mai mult, antena incorporata a lampii este menita sa o protejeze de intemperii si vandalizare.

Pentru a oferi o siguranta cat mai sporita, automatizarea include si un sistem de blocaj. Acesta poate fi deblocat cu ajutorul unei chei (incluse in pachet), daca se intrerupe alimentarea cu energie sau apare o alta defectiune.

Tehnologia Rolling Code a celor doua telecomenzi, impiedica persoanele rau intentionate sa copieze semnalul emis de catre telecomanda panoului de control.

Eficacitatea acestei automatizari consta si in designul modern al celor doua fotocelule SLIM, ce au un spatiu pentru rezerva de cablu. Daca au fost montate gresit, pot fi usor mutate.

Durata de viata a motorului este prelungita, datorita limitatoarelor metalice ce permit o oprire precisa si lina, cand poarta se deschide la unghiul dorit.
Usurinta utilizarii acestei automatizari provine si din faptul ca ofera posibilitatea de o integra cu alte module, precum modul pentru control Wifi / GSM, modul pentru deschiderea cu cheie s.a.

Scrieţi o recenzie

Automatizare pentru poarta batanta 2x5m Comunello RAM 500 230V GKRM5000HB901

30 alte produse în aceeași categorie: