DVR HikVision 

Conține 25 produse.
Se afişează 1-25 din 25 articole

Cel mai mare producator de solutii de supraveghere video, din intreaga lume, propune o gama complexa de echipamente de calitate superioara, printre care se numara si DVR HIKVISION.

Digital Video Recorder reprezinta o tehnologie, care inregistreaza si stocheaza imagini, pentru redarea lor ulterioara. Poate fi folosit intr-o singura camera, astfel ca, daca utilizatorul doreste supravegherea mai multor incaperi, va trebui sa opteze pentru cate un dispozitiv separat.

Avantaje

Este compatibil cu echipamente precum VCR, DVD player sau alte sisteme audio de acest fel. Utilizatorul se poate folosi de celelalte aparate de care dispune, pentru a reda in mod obiectiv imaginile.

Aceasta tehnologie are avantajul unui pret accesibil, la o calitate similara cu cea a camerelor IP de 1.3 si 2 megapixeli. Este un sistem foarte versatil pentru ca poate fi sincronizat cu camere HDTVI, analogice si IP.

Imaginile sunt redate in format HD si sunt disponibile si pe telefonul mobil. Echipamentul este insotit de accesorii precum mouse si alimentator si are un design care se incadreaza in specificul activitatii intreprinse.

Diferenta dintre VCR si DVR HIKVISION

In cazul primului sistem, volumul de programare pe care utilizatorul il putea inregistra era limitat la spatiul inserat pe caseta, astfel ca acesta era nevoit sa o inlocuiasca de fiecare data, pentru a beneficia de mai mult spatiu. DVR HIKVISION ofera un spatiu de stocare mult mai mare, astfel ca utilizatorul nu mai este limitat. Capacitatea de compresie a acestui echipament este cea care micsoreaza dimensiunea imaginilor stocate, contribuind in mod eficient la economia de spatiu de pe hard-disk.

Rezolutia DVR HIKVISION este si cea care dicteaza calitatea imaginilor inregistrate, care pot fi redate si pe internet, prin conectarea la un router. Optiunea 3G a echipamentului este cea care faciliteaza transmiterea de date.

Indiferent de varianta pentru care opteaza, experienta utilizatorului este imbunatatita in mod vizibil, astfel ca, in scurt timp, DVR HIKVISION va deveni un echipament nelipsit. El are capacitatea de a se conecta la camerele de supraveghere si de a reda imaginile in acelasi timp, pe mai multe canale.

De ce DVR HIKVISION?

Clientul poate alege varianta cu 4, 8 sau 16 canale. In termeni practici, acest aspect presupune existenta a 4, 8 sau 16 camere video de supraveghere, cu rezolutie Full HD. Acestea au o rezolutie de 1920x1080 pixeli, iar vizualizarea se poate face simultan pe camerele din dotare.

Tehnologia suporta un Hard Disk de pana la cel mult 4 TB si este insotit de un certificat de garantie pentru 5 ani. Montajul si asistenta la instalare sunt oferite la cererea clientilor, pe tot perimetrul judetului Constanta, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice.