Releu wireless deschidere automatizare din telefon Tuya RH-GD02 Mărește

Releu wireless deschidere automatizare din telefon Tuya RH-GD02

RH-GD02

Produs nou

200,00 lei cu TVA

168,07 lei fără TVA

  • Releu wireless
  • Permite deschiderea automatizarii din telefon
  • Model Tuya RH-GD02
  • Functioneaza cu Aplicatia Tuya
  • Permite comenzi vocale prin Alexa, Google Smart, etc.
  • Releu de tip NO (Normal open)

De ce ai folosi un produs compatibil Tuya si nu un alt produs?

Pentru ca aplicatia Tuya va permite integrarea cu o multitudine de alte produse, din zona de home confort sau securitate, senzori de fum, sisteme de alarma, produse electrocasnice, electrovalve, camere de supraveghere etc. Aceste produse ulterior se pot integra si cu HUB-uri Alexa, Google Smart care va pot permite comenzi vocale. Puteti avea o casa inteligenta intr-o singura aplicatie.

Pentru functionare corecta, trebuie sa înrolati dispozitivul pe routerul wireless, si sa va asigurati ca aveti semnal suficient de bun in zona in care o sa opereze releul.

Acest produs este un releu inteligent WiFi (NO [normal open])care vă permite să controlati de la distanță automatizarea usii de garaj sau automatizarea de la poarta, și să monitorizati starea usii in orice moment si oriunde in lume prin Aplicatia Tuya pe dispozitivele dvs. mobile Android / iOS.

Dispune de control vocal pentru Amazon Alexa și pentru Google Home IFTTT, partajarea dispozitivului și puteti seta, de asemenea, temporizatoare pentru a porni / opri automatizarea, ceea ce vă face casa mai inteligentă.

Poti accesa si istoricul actiunilor deja efectuate.

Scrieţi o recenzie

Releu wireless deschidere automatizare din telefon Tuya RH-GD02