DVR TurboHD Hikvision DS-7104HGHI-F1 4 canale HD Mărește

DVR TurboHD Hikvision DS-7104HGHI-F1 (S) 4 canale HD

HikVision

DS-7104HGHI-F1(S)

Produs nou

297,00 lei cu TVA

249,58 lei fără TVA

DVR 4 canale Turbo HD / AHD Hikvision DS-7104HGHI-F1(S). Rezolutie HD 720p. Permite vizualizarea imaginilor inregistrate pentru maxim 32 de utilizatori simultan. Distanta mare de transmisie pe cablu coaxial. Suporta camere cu microfon incorporat de la Hikvision.

Descriere produs

DVR-ul Hikvision DS-7104HGHI-F1(S) functioneaza atat pe tehnologie Turbo HD, cat si pe tehnologie AHD, ambele la rezolutie HD 720p. Suporta camere de supraveghere cu rezolutie HD pe aceste 2 tehnologii.  

Codarea inregistrarilor se face pe codec H264 si inregistreaza in timp real la 25 FPS sau la 30 FPS, ambele la rezolutia 720P. Iesirile video VGA si HDMI, poti fi folosite simultan la rezolutii FULL HD 1080P. DVR-ul Hikvision suporta transmiterea pe distante lungi, folosind cablare coaxiala sau ftp. De asemenea, suporta un HDD de pana la 6 TB pentru inregistrari pe o perioada indelungata. 

 

Suporta camere cu microfon incorporat de la Hikvision 

Cea mai buna imbunatatire a modelului de la Hikvison este suportul pentru camere analogice cu microfon incorporat. Cu ajutorul acestui model veti putea inregistra audio daca aveti camere compatibile Hikvision (seria S). Pe langa, vine echipat si cu 4 intrari audio si o iesire pentru microfoane suplimentare sau pentru un difuzor.  

 

HDMI 

Hight Definition Multimedia Interface ofera posibilitatea conectarii unui ecran/ televizor HD pentru redarea imaginilor la o claritate eficienta. Prin intermediul unei conexiuni HDMI, semnalul video este transmis in format digital pentru o imagine cat mai clara.

 

Turbo HD – HD-TVI

Bucura-te de imagini la o rezolutie superioara prin Turbo HD, care are la baza tehnologia HDTVI (High Definition Transport Video Interface), dezvoltata in special pentru imbunatatirea sistemelor analogice standard, deja existente, la un cost mai redus. 

 

Software CMS puternic 

Hikvision ofera impreuna cu DVR-urile sale un software de management versatil care ofera multiple functionalitati precum:  

 • Vizualizarea imaginilor inregistrate in timp real, prin browser sau aplicatie dedicata pentru smartphone
 • Inregistrare pe PC

 • Cautare / playback / backup de la distanta

 • PTZ si functii avansate

 • Playback rapid

 • Zoom pe imagine prin scroll de mouse

 • Permite pana la 32 de utilizatori simultan pentru vizualizarea imaginilor pe internet

 

In pachet este inclus: 

 • Dvr 4 canale Turbo HD Hikvision

 • Mouse USB

 • Alimentator

 

Pachetul nu include si hard-disk,necesar pentru salvarea imaginilor. Pentru o durata medie de pastrare a imaginilor (aproximativ 10 zile - timpul de stocare variaza in functie de numarul de camere de supraveghere legate la DVR), recomandam utilizarea unui HDD cu spatiu de stocare de 2TB. In momentul in care HDD atinge limita maxima de stocare, imaginile noi se vor salva peste inregistrarile cele mai vechi. 

Scrieţi o recenzie

DVR TurboHD Hikvision DS-7104HGHI-F1 (S) 4 canale HD

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: