Camera IP Dome cu lentila varifocala 2.8-12 mm, 4MP 2K, AcuSense, IR40m, IP67, IK10, Hikvision DS-2CD2H43G2-IZS Mărește

Camera IP Dome cu lentila varifocala 2.8-12 mm, 4MP 2K, AcuSense, IR40m, IP67, IK10, Hikvision DS-2CD2H43G2-IZS

DS-2CD2H43G2-IZS

Produs nou

910,00 lei cu TVA

764,71 lei fără TVA

  • Camera cu lentila varifocala
  • Rezolutie de 4MP, 2K
  • Permite Zoom Optic
  • Unghi vizual 29.2° - 95.8° 
  • Iluminare nocturna cu IR 40m
  • Stocare pe microSD
  • Permite control de pe telefon
  • Protectie IK10 si IP67

Camera IP Dome de supraveghere Hikvision

 

rezolutie

Inregistrare de inalta calitate 4 MP, 2K

Camera este prevazuta pentru a fi montata in interior, poate inregistra la rezolutia de 2688 x 1520 cu 25 de cadre pe secunda, senzorului de imagine este unu mai mare decat al camerelor conventionale, de 1/3".

Acopera un unghi vizual de 95.8°, iar lentila are distanta focala variabila de la 2.8 - 12 mm si va permite sa efectuati zoom optic fara a pierde din calitatea imaginii. Zoom-ul optic este util atunci cand doriti sa vedeti mai indeaproape numere de inmatriculare s.a.

Codec de comprimare H.265

Camera are integrat in sistemul de operare un codec foarte performant care permite comprimarea imaginilor si stocarea lor intr-un spatiu mai mic fara sa scada calitatea acestora.

codec
alimentare

Alimentare prin cablu sau prin PoE

Camera poate fi alimentata printr-un cablu clasic de 12V sau prin PoE. Consumul PoE este de 7,5 W, iar consumul printr-un cablu normal este de 6W.

Beneficiul alimentarii prin PoE este eficacitatea lui, deoarece datele si curentul sunt transmise printr-un singur cablu.

Cablul sau alimentatorul nu sunt incluse in pachet.

Inregistrare la detectare miscare sau continua

Daca setati camera sa inregistreze doar la detectarea miscarii, camera va identifica miscare, in cadrul supravegheat sau intr-o zona pe care ati ales-o dumneavoastra, si va inregistra imagini cu pana la 60 de secunde.

detectarea miscarii
smart ir

IR30 - SmartIR

Infrarosul permite iluminare pe timp de noapte pana la 30 de metri distanta. Acesta se va activa doar atunci cand lumina nu va mai fi suficienta.

Wide Dynamic Range

Acesta functie se va activa atunci cand intensitatea luminii trebuie ajustata pentru a putea fi vizibile persoanele/obiectele din cadru avand in spatele sursa de lumina puternica sau un geam.

wdr
dnr

Reducerea zgomotului de imagine 

In supraveghere video, atunci cand lumina este slaba este posibil sa apare zgomot de imagine. Zgomotul de imagine este reprezentat de "granulatia" care apare in imagini.

Astfel aceasta functie DNR utilizeaza un filtru pentru reducerea zgomotului, iar imaginile vor fi clare, permitandu-va sa identificati mai usor persoane sau obiecte.

Indicele IP67

Indexul IP67, ofera protectie 100% impotriva prafului sau a altor intemperii ale vremii. Camera rezista in interior la temperaturi cuprinse intre -30ºC - 60ºC.

ip67

 

Alte specificatii ale camerei:

  • Control de la distanta: Hik-Connect este aplicatia prin care te poti conecta de pe smartphone care ruleaza cu sistemul de operare Android/iOS.  Aplicatia va permite sa vizualizati imaginile live si sa puteti descarca inregistrari de pe camera
  • Stocare suplimentara pe card microSD: In cazul in care doriti sa stocati imaginile pe un card de memorie, acesta trebuia sa aiba capacitatea maxima de 256 GB. (Cardul sau alimentatorul nu sunt incluse in pachet)

megapixeli8 Megapixeli 3840 X 2160
Tip cameraDome
IluminatorIR40M
Interior/ExteriorInterior
CarcasaMetalica
LentilaVarifocala 2.8-12 mm

Scrieţi o recenzie

Camera IP Dome cu lentila varifocala 2.8-12 mm, 4MP 2K, AcuSense, IR40m, IP67, IK10, Hikvision DS-2CD2H43G2-IZS