Camera IP 8MP 4K, Darkfighter, AcuSense, Microfon, IR 30m, Hikvision Dome DS-2CD2386G2-IU2C Mărește

Camera IP 8MP 4K, Darkfighter, AcuSense, Microfon, IR 30m, Hikvision Dome DS-2CD2386G2-IU2C

DS-2CD2386G2-IU2C

Produs nou

799,00 lei cu TVA

671,43 lei fără TVA

  • Rezolutie de 8MP 4K
  • Lentila de 2.8mm
  • Powered by Darkfighter
  • Clasificare om vehicul AcuSense
  • WDR de 130 DB 
  • Slot microSD, Aplicatie mobil
  • Rezistenta la praf apa IP67

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2386G2-IU2C 8MP 4K cu senzor Darkfighter si tehnologie AcuSense, este dotata cu un microfon care poate fi pornit sau oprit, Iluminator Infrarosu de 30m. Acest caracteristici dar si rezolutia de 8 MP o fac o camera de supraveghere de top, potrivita pentru a fi montanta in interiorul mall-urilor, magazinelor sau chiar si al caselor sau al apartamentelor.

Rezolutie de 8 Megapixeli 4K:

Senzorul de 1/3" are o rezolutie de 3840 × 2160. Camera poate inregistra la aceasta rezolutie cu maxim 25 de cadre pe secunda. Unghiul vizual fiind de 111º, iar lentila fixa de 2.8.

rezolutie

 

acusense

Tehnologie inteligenta - AcuSense

Aceasta camera are integrata tehnologia AcuSense de la Hikvision care permite impartirea alarmelor (uman sau a vehicul). Acest sistem reduce semnificativ alarmele false generate de alte elemente decat oameni sau vehicule, astfel imbunatateste eficienta si eficacitatea alarmelor.

 

Functia "Gama dinamica larga"

WDR va imbunatati considerabil cadrul supravegheat atunci cand lumina de fundal este prea puternica, astfel permite camerei sa puna obiectele si persoanele din prin plan intr-o lumina corecta chiar daca in spatele lor este o sursa de lumina cum ar fi un geam. Fara functia WDR, ele ar aparea doar ca umbre.

wdr

 

dnr

Reducere zgomotului de imagine 3D DNR:

Camera de supraveghere Hikvision DS2CD2386G2-IU2C integrata functia 3D DNR care reduce zgomotul de imagine si ofera imagini finale clare. Astfel zgomotul de imagine va fi redus semnificativ.

 

Protectie IP67:

Protectia IP67 asigura protectia camerei chiar si in situatii nefavorabile, astfel camera va functiona in parametrii normali chiar si in conditii de praf si apa. Astfel vremea nefavorabila nu va reprezenta un pericol pentru functionalitatea camerei. Aceasta camera rezista la temperaturi de pana la -30 °C respectiv 60 °C.

ip67

 

detectarea miscarii

Detectarea miscarii:

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2386G2-IU2C dispune de functia pentru detectarea miscarii care trimite o notificare pe aplicatia mobila sau NVR.

Functia de Line crossing detection detecteaza miscarea doar intr-o anumita zona aleasa de catre utilizator.

Region entrance detection si region exiting detection detecteaza atunci cand cineva intra sau iasa dintr-o zona.

 

Leduri IR

Aceasta camera ofera claritate chiar si in conditii de luminozitate scazuta, deoarece este prevazuta cu un senzor de o sensibilitate crescuta la lumina. Ledurile IR permit o vizualizare pe timp de noapte pe o distanta de pana la 30m. Tehnologia Smart Ir integrata in aceasta camera permite ajustarea automata a intensitatii ledurilor IR.

ir

 

stocare

Stocare suplimentara pe card microSD:

Camera suporta stocarea imaginilor pe carduri de memorie pana la 256 GB (cardul nu este inclus).

Imaginile sunt comprimate cu codecul H265 astfel ocupa mai putin spatiu de stocare fara sa se piarda din calitate.

 

Alimentare prin cablul de retea:

Aceasta camera poate fi alimentata cu alimentatorul clasic de 12 V sau prin PoE.

Alimentarea PoE permite transmiterea datelor si a curentului de alimentare prin acelasi cablu, reducand astfel costul retelei. Consumul prin PoE este de 7,5 W, iar consumul prin alimentatorul de 12V este de 6 W.

poe
megapixeli8 Megapixeli 3840 X 2160
Tip cameraDome
IluminatorIR30M
Interior/ExteriorInterior
CarcasaMetalica

Scrieţi o recenzie

Camera IP 8MP 4K, Darkfighter, AcuSense, Microfon, IR 30m, Hikvision Dome DS-2CD2386G2-IU2C