Camera IP de interior 4MP, 2.8mm, IR 30m, AcuSense, Hikvision DS-2CD2146G2-I2.8 Mărește

Camera IP de interior 4MP, 2.8mm, IR 30m, AcuSense, Hikvision DS-2CD2146G2-I2.8

DS-2CD2146G2-I2.8

Produs nou

520,00 lei cu TVA

436,97 lei fără TVA

  • Rezolutie de 4MP
  • Iluminare nocturna cu IR 30m
  • Functioneaza cu aplicatia mobila
  • Lentila de 2.8mm, unghi vizual de 103°
  • Slot pentru card microSD
  • Tehnologie AcuSense
  • 24 de luni garantie

O camera potrivita care surprinde toate detaliile

Rezolutia de 4MP permite camerei sa surprinda toate detaliile. Camera poate sa inregistreze cu exact 2688 × 1520 pixeli cu pana la 30 de cadre pe secunda. Lentila de 2.8mm are o apertura maxima de F1.4 si impreuna cu senzorul de 1/3" produce un unghi vizual generos, de 103°.

Tehnologia moderna AcuSense  integrata

Tehnologia AcuSense integrata in aceasta camera permite reducerea alarmelor false prin utilizarea unui algoritm modern care permite deosebirea persoanelor si a autovehiculelor de alte entitati care produc miscare, cum ar fi animale de companie, frunze, lumini puternice s.a.

Vezi si ce se afla in umbra cu WDR de 120db

Tehnologia WDR integrata in aceasta camera permite vizualizarea chiar si a obiectelor care se afla in umbra, deoarece va creste automat expunerea pe zonele prea intunecate si va scadea expunerea pe zonele prea luminoase.

Pe langa Tehnologia WDR, aceasta camera are integrat un algoritm HLC care functioneaza doar pe timp de noapte si reduce automat expunerea pe zonele prea intunecate, facand mai usoara identificarea persoanelor care vin cu o lanterna in mana sau a numerelor de inmatriculare a autoturismelor care au farurile pornite.

Functioneaza Stand alone

Aceasta camera permite utilizarea Stand Alone ceea ce inseamna ca tot de ce aveti nevoie este sa cumparati un alimentator de 12V2A (il gasiti la produse compatibile) si un card microSD daca doriti sa inregistrati, si o sa puteti vedea camera direct de pe telefon daca este conectata la internet.

Posibilitate de alimentare PoE

Aceasta camera poate fi alimentata fie prin cablul de retea, fie cu alimentatorul clasic de 12v. Daca optati pentru alimentare prin PoE trebuie sa utilizati un dispozitiv care sa emita curent prin PoE cum ar fi un injector PoE, un switch poe sau un NVR cu PoE. Alimentatorul sau patchcordul nu sunt incluse in pachet.

Iluminator nocturn performant

Acest model de camera vine cu un iluminator nocturn ce permite iluminarea obiectelor aflate la o distanta de pana la 30 de metri. Tehnologia DarkFighter imbunatateste calitatea imaginii pe timp de noapte, iar impreuna cu Smart IR puteti fi sigur ca o sa vedeti tot ce se misca chiar si in intuneric

Functioneaza la in orice conditii meteo, chiar si la temperaturi extreme

Carcasa camerei este inchisa etans, si nu permite apei sau prafului sa patrunda in interior. Indexul de protectie la praf si apa este IP67. Mai mult, camera functioneaza chiar daca voltajul de alimentare fluctueaza cu ± 25%. Carcasa camerei este construita din metal dur si are rezistenta mecanica cotata cu IK10.

megapixeli4 MegaPixel (2560x1440)
Tip cameraDome
IluminatorIR30M
Interior/ExteriorInterior
CarcasaMetalica

Scrieţi o recenzie

Camera IP de interior 4MP, 2.8mm, IR 30m, AcuSense, Hikvision DS-2CD2146G2-I2.8