Camera IP wi-fi 2MP, lentila 2.8mm, microfon, Hikvision DS-2CD2121G1-IDW1(D) Mărește

Camera IP wi-fi 2MP, lentila 2.8mm, microfon, Hikvision DS-2CD2121G1-IDW1(D)

DS-2CD2121G1-IDW1(D)

Produs nou

279,00 lei cu TVA

234,45 lei fără TVA

  • Camera IP Wireless
  • Rezolutie 2 MP Full HD
  • Lentila 2.8mm
  • Unghi vizualizare 114°
  • Microfon incorporat
  • Functii corectare luminozitate
  • Transmisie WiFI pana la 50m
  • Slot card MicroSD
  • Index Protectie IP66
  • 2 ani garantie
ATENTIE! Camera functioneaza wireless, standalone, suporta stocare pe card microSD pana la 128GB (nu este inclus) dar poate fi accesata doar local (PC-ul dumneavoastra trebuie sa fie in aceeasi retea). Pentru a putea vedea camera de pe telefon sau dintr-o retea externa trebuie sa o conectati la un NVR Hikvision

Camera IP dome wi-fi 2MP, lentila 2.8 mm Hikvision DS-2CD2121G1-IDW1

Camera Hikvision DS-2CD2121G1-IDW1 are un senzor de imagine CMOS de 1/2.8" care inregistreaza imagini la o rezolutie Full HD. Unghiul de vizualizare este mai larg decat la majoritatea camerelor, fiind de 114°, datorita lentilei fixe de 2.8 mm. Astfel, cu ajutorul acestei camere veti putea surprinde cadre largi asupra spatiului pe care doriti sa il supravegheati.

ATENTIE!

Camera functioneaza wireless, standalone, suporta stocare pe card microSD pana la 128GB (nu este inclus) dar poate fi accesata doar local (PC-ul dumneavoastra trebuie sa fie in aceeasi retea). Pentru a putea vedea camera de pe telefon sau dintr-o retea externa trebuie sa o conectati la un NVR Hikvision.

Camera poate sa transmita date Wireless pe o distanta de maxim 50m.

Microfon incorporat

Aceasta camera are microfon incorporat, astfel ca pe langa inregistrari video, veti putea obtine si sunetul din spatiul supravegheat pentru a avea o imagine de ansamblu mai buna a ceea ce se intampla

Stocare pe card microSD

Un avantaj important al acestei camere este posibilitatea stocarii imaginilor pe card microSD, astfel ca nu este nevoie sa utilizati un NVR. Capacitatea maxima suportata pentru cardurile microSD este de maxim 128GB (cardul nu este inclus, ci se achizitioneaza separat).

Inregistrare pe timp de noapte

Camera este dotata cu LED-uri infrarosu pentru inregistrarea pe timp de noapte sau in scenarii cu putina lumina. Astfel, cu ajutorul acestor LED-uri veti putea inregistra imagini clare chiar si in conditii dificile de iluminare, pe o distanta de pana la 30 de metri. 

Index de protectie IP 66

Nivelul de protectie asigurat de carcasa camerei impotriva accesului la componentele interne, a corpurilor solide sau a patrunderii apei IP 66 indica un grad superior de protectie asupra factorilor externi.

 

Camera de supraveghere cu functie de detectare miscare

Camera de supraveghere DS-2CD2121G1-IDW1(D) are integrata functia de detectare miscare care analizeaza fiecare cadru iar atunci cand detecteaza miscarea trimite o notificare catre smartphone sau un event trigger catre NVR incepand in același timp inregistrarea.

Functii pentru imbunatatirea imaginii

Functiile AGC, 3D DNR, WDR si BLC integrate in aceasta camera sunt gandite pentru a imbunatatii calitatea imaginii.

Camera va corecta zonele prea luminoase sau prea intunecate si va reduce zgomotul de imagine produs de senzor. Culorile din cadru nu o sa fie diferite de realitate datorita functiei de reglare automata a balansului de alb.

megapixeli2 MegaPixeli (1920×1080)
Tip cameraDome
IluminatorIR50M

Scrieţi o recenzie

Camera IP wi-fi 2MP, lentila 2.8mm, microfon, Hikvision DS-2CD2121G1-IDW1(D)