Reduceri! Camera IP Hikvision DS-2CD2T86G2-ISU/SL Acusense 8MP 2,8mm microfon Mărește

Camera IP Hikvision DS-2CD2T86G2-ISU/SL Acusense 8MP 2,8mm microfon

DS-2CD2T86G2-ISU/SL

Produs nou

980,00 lei cu TVA

823,53 lei fără TVA

  • Rezolutie de 8MP
  • Alarma vizuala si audio
  • Lentila de 2.8mm
  • Unghi de vizualizare de 111°
  • Audio bidirectional
  • Slot pentru card microSD
  • Functii de corectare imagine
  • Posibilitate alimentare PoE
  • 2 ani garantie

Camera IP Hikvision DS-2CD2T86G2-ISU/SL AcuSnese cu rezolutie de 8 megapixeli 4K

Camera cu tehnologie AcuSense

Sistemul de "deep learning" AcuSense reduce semnificativ alarmele false generate de alte elemente decat oameni sau vehicule, imbunatatind considerabil eficienta si eficacitatea alarmelor.

Camera cu rezolutie superioara 4K

Camera are o rezolutie de 8 megapixeli 4K putand sa inregistreze imagini la 3840 × 2160 pixeli cu 25 de cadre pe secunda. Lentila de 2.8mm produce un unghi vizual de 111°(conform datelor furnizate de cate producator)

 

 

Lumina stroboscopica si alarma pentru alertarea intrusilor

Daca este declansata o alarma, camera va emite lumina stroboscopica impreuna cu sunet pentru atentionare pentru a descuraja persoanele rau-intentionate. De asemenea camera va trimite o notificare pe telefon atunci cand este declansata o alarma.

 

Microfon incorporat si difuzor.

Camera Hikvision DS-2CD2T86G2-ISU/SL are microfon incorporat, ce permite captarea audio pe langa inregistrarea video. Difuzorul incorporat va permite sa vorbiti direct din aplicatia de mobil cu persoanele sau animalele din apropierea camerei.

Iluminare nocturna cu IR pana la 60m

Iluminatorul infrarosu inclus in camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2T86G2-ISU/SL permite o vizualizare pe timp de intuneric de pana la 60m. Mai mult decat atat, camera are integrat sistemul DarkFighter ceea ce inseamna ca o sa capteze imagini de calitate superioara in conditii de iluminare scazuta.

Posibilitate de stocare pe card microSD

Avand in vedere ca aceasta camera este potrivita pentru utilizarea Stand-Alone datorita functiilor audio, este dotata cu un slot pentru card microSD, si suporta carduri de capacitatea mare, de maxim 256GB. Camera nu vine cu card sau alimentator inclus.

Este recomandat ca in alegerea cardului de memorie sa aveti in vedere faptul ca rezolutia 4K are 8 megapixeli va ocupa mai mult spatiu pe mediul de stocare, fata de 2 megapixeli cat are rezolutia Full HD. Pentru a putea stoca mai multe inregistrari aveti nevoie de un card cu capacitate de stocare mai mare.

Cardul poate fi folosit si ca mediu de backup, daca se utilizeaza camera cu un NVR.

Posibilitate de alimentare PoE

Pe langa alimentarea clasica, cu alimentator de 12V, aceasta camera ofera posibilitatea de alimentare direct prin cablul de retea prin care este transmis semnalul video.

Pentru alimentarea PoE, este nevoie sa utilizati NVR cu PoE sau de un switch/router/injector PoE. 

Functii inteligente petru protectie sporita

Aceasta camera poate detecta si clasifica evenimentele precum:

Line corssing detection si region entrance detection - Detecteaza cand cineva trece de o linie sau un perimetru predefinit de catre utilizator, 

Intrusion detection - Detecteaza daca in cadru apare o persoana

Camera poate deosebi persoanele de obiecte cum ar fi autovehicule si poate fi configurata sa trimite alarme catre smartphone atunci cand detecteaza miscare.

 

Camera de supraveghere cu carcasa inchisa etans.

Modelul de camera IP Hikvision DS-2CD2T86G2-ISU/SL are indexul de protectie la praf si apa IP67 si functioneaza la temperatura minima de -30°C si maxima de +60°C.

Poate fi controlata de oriunde in lume

Cu ajutorul aplicatiilor mobile, daca este conectata la internet camera poate fi accesata de oriunde in lume.

Aplicatia HikConnect pentru Android

Aplicatia HikConnect pentru iOS

Functii pentru imbunatatirea imaginii 

Pentru vizualizare corecta a zonelor intunecate, camera de supraveghere Hikvision DS-2CD2T86G2-ISU/SL are functia BLC (backlight compensation sau compensare la iluminarea din spatele subiectului). Functia WDR deschide umbrele in timp ce intuneca zonele foarte luminoase. Astfel veti beneficia de imagini cu mai multe detalii chiar si atunci cand iluminarea este foarte dificila.

megapixeli8 Megapixeli 3840 X 2160
IluminatorIR60M
Interior/ExteriorExterior
CarcasaMetalica
Lentila2,8mm

Scrieţi o recenzie

Camera IP Hikvision DS-2CD2T86G2-ISU/SL Acusense 8MP 2,8mm microfon