Camera IP de exterior, zoom motorizat 2.8-12 mm, 4MP 2K , IR60m, IP66, IK10, AcuSense, Alarma, DS-2CD2646G2-IZSBC


DS-2CD2646G2-IZSBC

Produs nou

Acest produs nu mai este in stoc

1 190,00 lei cu TVA

1 000,00 lei fără TVA

  • Rezolutie 4 MP 2K
  • Lentila varifocala motorizata
  • Zoom optic, direct de pe telefon
  • Suporta microSD pana la 256G
  • Intrare si iesire pentru audio si alarma
  • Clasificare OM / VECHICUL AcuSense
  • Carcasa rezistenta, din metal
  • Rezistenta la praf si apa, IP66

Cresteti securitatea casei sau a curtii cu aceasta camera de supraveghere performanta, potrivita pentru a fi montata la exterior. Camera rezista la temperaturi cuprinse intre -30 °C si 60 °C si este compatibila cu Aplicatia Hik-Connect, astfel puteti vedea imagini live, primiti notificari de alarma la detectarea miscarii s.a.

Rezolutie de 4 Megapixeli 2K:

Senzorul de 1/3" are o rezolutie de 2688 × 1520. Camera poate inregistra la aceasta rezolutie cu maxim 25 de cadre pe secunda. Unghiul vizual variaza in functie de pozitia lentilei,  fiind de maxim 108º atunci cand lentila camerei este la 2.8.
Camera va permite sa apropiati imaginea optic, utilizand lentila varifocala de la 2.8 la 12mm. Astfel puteti sa vizualizati infromatii suplimentare precum numere de inmatriculare sau puteti sa identificati persoane mai usor.

rezolutie

 

acusense

Tehnologie inteligenta - AcuSense

Tehnologia Smart IR integrata in aceasta camera permite ajustarea automata a intensitatii ledurilor IR. Astfel camera ofera imagini clare pe distanta de 60m chiar daca in cadru nu este nici o alta sursa de lumina. Lumina infrarosie este invizibila ochiului uman, astfel camera este discreta.

 

Leduri IR

Tehnologia Smart Ir integrata in aceasta camera permite ajustarea automata a intensitatii ledurilor IR. Astfel camera ofera imagini clare pe distanta de 60m chiar daca intensitatea luminii este una scazuta.

ir

 

poe

Alimentare prin cablul de retea:

Aceasta camera poate fi alimentata cu alimentatorul clasic de 12 V sau prin PoE.

Alimentarea PoE permite transmiterea datelor si a curentului de alimentare prin acelasi cablu, reducand astfel costul retelei. Consumul prin PoE este de 7,5 W, iar consumul prin alimentatorul de 12V este de 6 W.

 

Stocare suplimentara pe card microSD:

Aceasta camera poate stoca imagini pe un NVR sau stand-alone, stocand imaginile pe un card de memorie microSD, cu o capacitate de pana la 256 GB. Cardul sau alimentatorul nu este inclus in pachet.
Imaginile sunt comprimate cu codecul H265 astfel ocupa mai putin spatiu de stocare fara sa se piarda din calitate.

stocare

 

dnr

Reducere zgomotului de imagine 3D DNR:

In cadrele cu luminozitate scazuta poate sa apara zgomot de imagine. Camera de supraveghere Hikvision DS-2CD2646G2-IZSBC integrata functia 3D DNR care reduce zgomotul de imagine si ofera imagini finale clare.

 

Functia True WDR:

Functia WDR va permite camerei sa puna obiectele si persoanele din prim plan intr-o lumina corecta chiar daca in spatele lor este o sursa de lumina cum ar fi un geam. 
Fara functia WDR, ele ar aparea doar ca umbre.

wdr

 

IK10

Protectia IK10:

Protectia IK10 reprezinta gradul de protectie impotriva lovirii al camerei. Clasificarea IK stabileste gradul de protectie care este asigurat de carcasa echipamentului impotriva socurilor mecanice externe. Cu cat este mai mare valoarea numerica a parametrului IK, cu atat este mai mare rezistenta mecanica.

 

Protectie IP66:

Protectia IP66 ajuta camera sa functioneze in parametrii normali chiar si in conditii de praf sau jeturi de apa de inalta presiune. Astfel vremea nefavorabila nu va reprezenta un impediment pentru functionalitatea camerei. Aceasta camera rezista la temperaturi de pana la -30 °C respectiv 60 °C.

ip66

 

Tip cameraBullet
IluminatorIR60M
Interior/ExteriorExterior
CarcasaMetalica

Scrieţi o recenzie

Camera IP de exterior, zoom motorizat 2.8-12 mm, 4MP 2K , IR60m, IP66, IK10, AcuSense, Alarma, DS-2CD2646G2-IZSBC