Camera Wifi cu baterii si conexiune 4G EZVIZ C3A+WLB Mărește

Camera Wifi cu baterii si conexiune 4G EZVIZ C3A+WLB

C3A+WLB

Produs nou

1 299,00 lei cu TVA

1 091,60 lei fără TVA

  • Baza accepta max 6 camere
  • Sotcare SD cavrd 128GB
  • Internet over GSM LTE 4G
  • Camera cu baterii
  • Camera cu difuzor si microfon
  • Camera IP65

Pachetul include o stație de bază și o cameră alimentată cu acumulator EZ-C3A.

La stația de bază EZ-C3A-WLB se utilizează pentru conectarea camerelor la baterie EZ-C3A prin Wifi și dotarlas de conexiune la internet cu dublă via de securitate. Stația poate fi conectată prin cablu de rețea la router sau poate comunica printr-un modul 4G LTE folosind o cartelă SIM (nu este inclusă). În plus, stația poate fi alimentată de la rețeaua electrică și poate continua să funcționeze în cazul unei pene de curent datorită bateriei de rezervă de 2600 mAh (aproximativ 1 până la 2 ore în funcție de configurație).

Stația de bază funcționează ca punct de acces Wifi (2,4 și 5 GHz) și frecvență radio (868 MHz) pentru a conecta până la 6 camere EZ-C3A, crescând considerabil durata de viață a bateriei camerelor. În plus, acceptă conectarea a 2 dispozitive Wifi, precum telefoane sau laptopuri.

Când primește notificări de detectare de la camerele conectate, este capabil să emită o alarmă sonoră de la sirena sa de 100 dB și să primească înregistrări de la camere pentru a fi stocate pe un card Micro SD de până la 128 GB.

Camera IP Ezviz EZ-C3A este complet wireless și autonomă. Instalare fără fir datorită conexiunii WiFi și bateriei reîncărcabile. Detector PIR real pentru mișcări.. Un unghi larg de vizualizare de 125º la rezoluție Full HD 1080p și vedere pe timp de noapte folosind IR.. Audio bidirecțional. Posibilitatea de a stoca înregistrările într-un card MicroSD încorporat sau/și în serviciul cloud Ezviz.. Potrivit pentru exterior.

megapixeli2 MegaPixeli (1920×1080)
Interior/ExteriorExterior
CarcasaMetalica

Scrieţi o recenzie

Camera Wifi cu baterii si conexiune 4G EZVIZ C3A+WLB