Camera Speed Dome IP 4MP 2K, Hikvision DS-2DE5425IW-AE(S6), Zoom Optic 25X, IR 150M, 24V, Poe Mărește

Camera Speed Dome IP 4MP 2K, Hikvision IR 150m, Zoom Optic 25X, IR 150M, 24V, Poe DS-2DE5425IW-AE

HikVision

DS-2DE5425IW-AE

Produs nou

1 499,00 lei cu TVA

1 259,66 lei fără TVA

  • Speed Dome de retea - IP
  • Rezolutie de pana la 4 MP-2K
  • Zoom 25X-fara a se pierde din calitate
  • Iluminare nocturna pana la 150m
  • Senzor performant in lumina slaba
  • Stocare pe card, NVR sau retea
  • Alimentare la 24V sau PoE
  • Lentila varifocala cu zoom motorizat
  • Distanta focala: 4.8-120mm

Camera de supraveghere de tip SPEED DOME care functioneaza pe tehnologie IP, ideala pentru supravegherea unor spatii foarte mari cum ar fi un supermarket, aeroport, gari s.a. Datorita lentilei foarte performante, camera poate sa efectueze zoom optic, marind imaginea de pana la 25 de ori fara a se pierde din calitate.

Senzor Ultra Low Light cu rezolutie de 4 MP - 2K

Camera este dotata cu un senzor de 1/2.8" care are o rezolutie de 2560 × 1440 pixeli (2K), iar camera poate inregistra la aceasta rezolutie cu pana la 30 de cadre pe secunda.

Datorita dimensiunilor marite ale senzorului, camera poate sa capteze imagini luminoase chiar si in conditii de iluminare slaba.

camera cu rezolutie 2K

Infrarosu puternic si carcasa rezistenta

Pentru a avea o supraveghere eficienta in exterior, 2 factori sunt foarte importanti, infrarosu si indexul de protectie. Acest speed dome vine cu un SMART IR puternic care ilumineaza pana la 150 de metri distanta. Puterea infrarosului este variabila, astfel ca acesta se va ajusta automat in functie de distanta focala.

Alimentare direct prin cablu FTP cu tehnologie PoE

Nu mai aveti nevoie de cabluri suplimentare, aceasta camera se poate alimenta cu electricitate prin acelasi cabul de semnal FTP. Ofera tehnologie PoE care impreuna cu un NVR compatibil PoE sau cu un Switch cu PoE va ajuta sa economisiti timp si bani. Atunci cand folositi tehnologia PoE, puteti alimenta camera direct prin cablu FPT.

camera ip cu poe

Functie BLC

Back Light Compensation - BLC

Aceasta functie este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului principal. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. Aceasta permite camerei de supraveghere sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul principal.

Digital Wide Dynamic Range - D-WDR

D-WDR permite camerei de supraveghere sa filtreze lumina din spatele unui obiect si astfel permite vizualizarea de detalii asupra obiectului.

 

camera de supraveghere cu functie wdr

ce ste functia HLC

Highlight Compensation - HLC

HLC (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. De exemplu, este foarte eficienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte.

Stocare pe card microSD

Aceasta camera suporta stocarea imaginilor inregistrate pe card microSD cu o capacitate maxima de stocare de pana la 256GB (Nu este inclus in pret). Astfel, nu veti mai avea nevoie de NVR pentru salvarea imaginilor. 

 

 

stocare pe card microSD

camera de supraveghere ip67

Camera de supraveghere IP67

Camera de supraveghere Speed dome Hikvision DS-2DE5425IW-AE(S6) are carcasa inchisa etans, fiind cotata cu indexul de protectie la praf si apa IP66.

Mai mult, camera este dotata si cu un circuit de protectie la Fulgere de pana la 6000V, iar temperatura la care a fost proiectata sa functioneze este intre -30 °C si 65 °C.

megapixeli4 MegaPixel (2560x1440)
IluminatorIR150M
Interior/ExteriorExterior
CarcasaMetalica

Scrieţi o recenzie

Camera Speed Dome IP 4MP 2K, Hikvision IR 150m, Zoom Optic 25X, IR 150M, 24V, Poe DS-2DE5425IW-AE