Camera bullet 2MP, GSM 4G, cu panou solar, IR 30 m, 2.8 mm, slot card, Hikvision DS-2XS6A25G0-I/CH20S40 Mărește

Camera bullet 2MP, GSM 4G, cu panou solar, IR 30 m, 2.8 mm, slot card, Hikvision DS-2XS6A25G0-I/CH20S40

HikVision

DS-2XS6A25G0-I/CH20S40

Produs nou

5 200,00 lei cu TVA

4 369,75 lei fără TVA

  • Sistem GSM 4G cu panou solar
  • Rezolutie 2MP Full HD
  • Vizualizare nocturna pana la 30m
  • Lentila 2.8mm, unghi vizual de 107°
  • Detectie miscare si tripwire
  • Monitorizare 24/7, aplicatie mobila
  • Panou fotovoltaic de 40 W
  • Slot cartela Micro SIM
  • Transmisie LTE/WCDMA/GSM
  • 2 ani garantie

Sistem GSM 4G de securitate independent Hikvision DS-2XS6A25G0-I/CH20S40 cu panou solar, potrivit zonelor in care alte surse de alimentare si cabluri de retea nu pot ajunge.

Camera iti ofera monitorizare 24/7, potrivita in locatii fara instalatii de energie electrica sau internet, cum ar fi  langa rauri si canale, ferme, paduri sau chiar in curtea casei tale. Acest sistem poate fi utilizat si in instalatii temporare, cum ar fi site-uri de intretinere a drumurilor, festivaluri de muzica in aer liber si multe altele.
Camera are o rezolutie video Full HD (2 megapixeli - 1920 x 1080 pixeli) permisa de senzorul CMOS. Lentila fixa de 2.8 mm iti permite un unghi vizual de 107°. Pentru a oferi performante maxime, acest pachet detecteaza automat nivelul de putere si automat trece la modul de economisire a energiei, asadar cand este incarcat complet, camera poate filma timp de 7 zile fara oprire, chiar daca este innorat sau ploua. Imaginile inregistrate se vor stoca pe un card microSD de pana la 256 GB (cardul nu este inclus).

Infrarosu EXIR

Camera este dotata cu LED-uri IR performante care iti ofera posibilitatea de a vizualiza imagini pe timp de noapte pana la o distanta maxima de 30 m. Smart IR este o tehnologie care asigura uniformitatea luminozitatii in modul B/W (black/ white) in conditii de luminozitate scazuta.

Rezista in condtitii meteo nefavorabile

Camera are grad de protectie IP67 pentru protejarea impotriva factorilor externi (ploaie, praf etc.). Temperatura de functionare a camerei porneste de la -30°C si poate sa ajunga pana la +60°C.

ROI – (Region Of Interest)

ROI este caracteristica care ofera posibilitatea de crea o zona specifica dintr-un camp de vizualizare, folosita de algoritmul de detectie pentru a identifica miscarea. Astfel, imaginea va cuprinde mai multe detalii si are o calitate mai buna la acelasi bit rate. Latimea de banda si dimensiunea inregistrarii sunt si ele diminuate, deoarece zonele nedefinite ca ROI vor capta imagini la o calitate mai scazuta.

Detectarea miscare

Camera de supraveghere IP 4G Hikvision DS-2XS6A25G0-I/CH20S40 permite inregistrarea si trimiterea unei alarme la detectarea miscarii. Astfel camera va salva spatiu de unitatea de stocare si automat. 

Slot card microSD pana la 128Gb

Aceasta camera poate sa functioneze standalone insa nu se va conecta la aplicatia mobila Hik Connect decat daca este conectata la un NVR Hikvision. 

Camera poate stoca imaginile pe un card micro SD cu capacitatea maxima de 128GB. Este recomandat sa utilizati carduri cu clasa 10.

 

Wide Dinamic Range 120DB

Camera va ajusta automat fiecare zona din cadru daca detecteaza lumini prea puternice sau prea intunecate, astfel imaginea finala o sa fie iluminata corect.

Functia HLC, functioneaza pe timp de noapte permitand reducerea luminilor prea puternice provenite de la farurilor auto sau lanterne.

NU INCLUDE ACUMULATOR! FUNCTIONEAZA DOAR CU TYN1220S!

Tip cameraBullet
IluminatorIR30M
Interior/ExteriorExterior
CarcasaMetalica
LentilaFixa 2,8 mm

Scrieţi o recenzie

Camera bullet 2MP, GSM 4G, cu panou solar, IR 30 m, 2.8 mm, slot card, Hikvision DS-2XS6A25G0-I/CH20S40