Camera IP wireless, PTZ, 4 Megapixeli, Mini-dome, IR 20m, Hikvision DS-2DE2A404IW-DE3/W

HikVision

DS-2DE2A404IW-DE3/W

Produs nou

829,00 lei cu TVA

696,64 lei fără TVA

 • Rezolutie 4MP - 2K
 • Lentila varifocala 2.8 - 12mm
 • Control PTZ de la distanta
 • Zoom optic 4x, digital 16X
 • Unghi vizualizare de la 96.7° la 31.6°
 • Iluminare nocturna cu IR 20m
 • Stocare pe card microSD
 • Transmisie date prin Wifi
 • Protectie la praf si apa IP66
 • Rezistenta mecanica IK 10
 • 2 ani garantie

Pan Tilt Zoom – PTZ

PTZ este o caracteristica a unei camere de supraveghere de a se misca automat in mai multe directii oferind si posibilitatea de zoom automat.

- Rotire in plan orizontal (Pan)

- Inclinare in plan vertical (Tilt)

- Aproprierea imaginii (Zoom) pentru observarea detaliilor aflate la distante mari.

Directia de miscare a camerei, poate fi controla de la distanta prin intermediul unui joystick, NVR, browser de internet sau aplicatia IVMS/Hik-Connect. Acopera zone mari de supraveghere si inregistreaza fara interventia directa a utilizatorului conform unui plan stabilit.

 

Lentila varifocala si rezolutie de 4MP - 2K

Camera este echipata cu un senzor de 1/3" cu o rezolutie maxima de inregistrare de 2560 × 1440 (cu 25 de cadre pe secunda).

Lentila motorizata de la 2.8 mm la 12 mm permite un zoom optic de 4x, iar zoomul digital este de pana la 16x

 

 

Transmisie Wireless

Camera permite transmisia de date fara a fi nevoie de un cablu de retea. In spatiul deschis, raza maxima de transmisie fara fir este de pana la 50m. Camera va avea insa nevoie de alimentator.

 

Stabilizare de imagine electronica - EIS

Stabilizarea electronica a imaginii (EIS) este o tehnica de imbunatatire a imaginii, utilizand o procesare electronica. EIS minimizeaza efectul de incetosare a imaginii si corecteaza imaginea atunci cand obiectele se afla in miscare chiar si la viteze mari.

Monitorizarea de la distanta

Aceasta tehnologie ofera posibilitatea de a monitoriza locuinta personala sau spatiul comercial de la distanta, prin intermediul unui smartphone, tableta sau laptop. Aceasta este o solutie optima, pentru a vedea transmisia sistemului video de supraveghere detinut intr-o anumita locatie cu ajutorul unei conexiuni la internet, 3G sau 4G.

Aplicatia Hik-Connect pentru ANDROID

Aplicatia Hik-Connect pentru iOS (iphone)

 

Detectare miscare: alarma si inregistrare

Daca functia de detectie miscare este activata, in cazul de detectare a intruziunilor, camera video porneste simultan inregistrarea si trimite o notificare(alarma) catre NVR sau aplicatia mobila. Rezolutia superioara a camerei permite reducerea alarmelor false cauzate de frunze, lumini puternice s.a.

Detectia fetei

Prin aplicarea tehnologiei de detectare a fetei, camerele IP de securitate, pot detecta precis trasaturile faciale umane si la pot trimite catre NVR pentru analiza. NVR-urile din seria DeepinMind pot stoca fetele in baza de date, si pot fi folosite pentru detectare faciala.

Slot pentru card microSD

Camera Hikvision DS-2DE2A404IW-DE3/W permite stocarea imaginilor pe un card de memorie microSD cu o capacitate maxima de 256GB.

Cardul microSD poate stoca imaginile chiar daca conexiunea la internet sau la reteaua de supraveghere este întrerupta.

Functia de a detecta cand o persoana intra intr-un perimetru

Aceasta functie permite camerei sa detecteze si sa emita o alarma atunci cand cineva intra intr-un perimetru predefinit de catre utilizator.

Camera rezistenta la vandalizare si conditii meteo nefavorabile.

Camera de supraveghere Hikvision DS-2DE2A404IW-DE3/W este cotata cu rezistenta la vandalizare IK10 ceea ce inseamna ca o sa reziste chiar daca este lovita 5 ori cu o forta de 20J.

IP66 reprezinta protectia camerei la conditii meteo nefavorabile. Aceasta camera rezista la ploaie vant, grindina, zapada, si o sa functioneze la temperaturi cuprinse intre -20°C si 60°C

Comprimare H.265+

Codecul HEVC H.265 permite diminuarea dimensiunilor fisierelor cu inregistrari. H.265+ este conceput sa utilizeze o latime de banda redusa datorita tehnicilor de comprimare avansate, care se adapteaza automat la fiecare scenariu.

megapixeli4 MegaPixel (2560x1440)
Tip cameraDome
IluminatorIR20M
LentilaVarifocala 2.8-12 mm

Scrieţi o recenzie

Camera IP wireless, PTZ, 4 Megapixeli, Mini-dome, IR 20m, Hikvision DS-2DE2A404IW-DE3/W